ny mössmodell!

För länge sen gjorde jag  velourmössor - till vuxna. Det var innan Simons tid och småkläder kändes inte riktigt lika aktuellt... Här kommer en gammal bild:

 

Så tänkte jag att det borde ju funka i litet format också, alltså gjordes lite tester och det blev riktigt bra! Bilderna däremot blev inte de bästa eftersom sonen vägrade att sitta still, men till min stora förvåning fick mössan sitta kvar i alla fall, inte illa på denna mössvägrare (och har även gjort det en hel promenad och lekplatsrunda nu). Kanske inte att undra på, den är hur mjuk och skön som helst med ludd även på insidan. Sydd i dubbel velour alltså vilket gör att den funkar fint även nu när det fortfarande är kallt. Ifall någon mer än min son kan tänkas behöva så är priset 130 + 20 i frakt och det går såklart att välja på massor av färger.

  

Jobbar för övrigt på massor av byxbeställningar till 2 affärer och börjar sakta se slutet av tunneln.... :-) ( 60 byxor tar ju alltid lite tid)

Och förresten, den mörkröda velouren är testad och är urtjusig med röda muddar!
 

Kommentarer
Postat av: Jennie

Hur lång brukar leveransen va från dig? Fick inget paket idag heller... Är ju så nyfiken så jag spricker snart. :)

2008-01-17 @ 16:29:51
URL: http://lurpan.blogspot.com
Postat av: Lotten

Jennie
Det brukar inte ta så lång tid, 2-5 dagar oftast. Verkar ha varit en dålig dag att posta, har fått ett annat mail om ett paket som inte har kommit fram ännu från den dagen, så de var väl extra sega... Men det kommer säkert snart, håll ut! :-)

2008-01-17 @ 18:42:38
URL: http://cmig.blogg.se
Postat av: Jennie

Jaha, jag får väl vänta ett tag till då o hoppas på nästa vecka. :)

2008-01-18 @ 13:00:37
URL: http://lurpan.blogspot.com
Postat av: Jenny

Har du mössor för barn som är 3 månader?

2008-03-26 @ 19:53:49
URL: http://ballbusting.blogg.se
Postat av: Lotten

Jenny
Det går absolut att ordna! Det finns dels de tryckta där minsta storleken funkar från ca 3 månader. Och ifall de är de här velourmössorna du menar så fixar jag det också. Maila mig på [email protected] ifall du är sugen.

2008-03-28 @ 13:41:55
URL: http://cmig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0