SnailMail-PortoÄndring

Blev lite förvånad igår när jag var på posten med paket och det hela kostade mindre än vad jag hade räknat ut. Det visade sig att tyskarna har ändrat om i sitt portosystem nu efter nyår så då får ju jag också göra det. 100g-gränsen är helt borttagen så egentligen blir det hela enklare Hädanefter kostar portot alltid: 30 kr. Undantag är 1 st mössa eller 1 st kalsong som har blivit lite dyrare och kostar 15 kr eller ifall man redan har fått rabatt av någon anledning.



Dessutom, apropå kalsipperna då. De där snigelkottskalingarna jag har bloggat om förut finns numera att köpa! Pris 125 + porto och i storlekarna 80, 92 och 104. (här används för närvarande 92 för treåringen som en hjälp i storleksträsket) Här hemma springs det gärna och ofta runt utan annan byxa utanpå och då är det ju trevligt att även kalingen är av snyggaste sort! :) Tillverkaren hävdar förresten att det är unisex, och jaa, varför inte? En liten överlappande öppning fram kan väl aldrig skada fast man är flicka.

Nu när här ändå är så mycket gult och fint, måste visa resultatet av en av de nyaste färgerna som är ett mellanting mellan gult och orange, Tråkigt namn på en färg, så numera heter den lejon och kan se ut såhär!

Kommentarer
Postat av: Jes

vilka underbara "kallingar" super snygga, snygg resor, köper du den i vanlig affär eller beställer du från något företag?

2009-01-15 @ 12:41:57
URL: http://www.manmademm.blogspot.com
Postat av: Lotten

Jes

Tack!

De kommer från American Apparel som nästan alla mina andra grejer. Finfina kläder som är rättvist framställda i usa.

2009-01-15 @ 12:44:46
URL: http://cmig.blogg.se/
Postat av: Hällan!!!!

"I magaluff där måsarna skriker sig hesa" (orup, 1988?)eller hur va det nu? det var i alla fall ORUP! Flygplanet skär sig lite men det klarar sig till nästa gång vi ses. De byxerna var gööör snygga!!!!



Hällan!

2009-01-20 @ 19:40:04
Postat av: bianca

die sind ja lustig :-) viele grüße bianca

2009-01-20 @ 23:20:57
URL: http://blog.limetrees.de
Postat av: Lotten

Hällan

Men hallå, där måsarna skrattar sig hesa är det ju!



Bianca

Die sind sehr lustig, und da Simon ungefähr hälfte von der Zeit Zuhause ohne Hose rumrennt lohnt es sich auch eine schicke Unterhose zu tragen!

Braucht etwa auch dein Laden so was? :)

Liebe Grüsse

2009-01-23 @ 10:19:48
URL: http://cmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0