Spegel på magen?


Har Mika en spegel på magen? Svaret är nej, har råkar bara stå framför en livs levande rävling i keramik. Jag har beställt den av min kompis Margit Brundin som är grym på keramik. Tyvärr har den fått stå lite i skymundan sedan den flyttade hem till oss i slutet av sommaren, men nu har den äntligen fått den hedersplats den förtjänar, detta tack vare den nya hyllan jag satte upp i vardagsrummet förra veckan. (tog endast 1,5 år att hitta den rätta och få den på plats) Idag var det dags att äntligen fixa lite bra kort av den fina rävlingspyjamasen. Fotograferarplatsen befinner sig bara någon meter under rävlingens nya lya, så det vara bara att lyfta ner. Mika kunde inte få nog av den, det undersöktes, klappades och skrattades. Favoriten var de glänsande strumporna.



Och minsann, nu har jag äntligen fått in alla pyjamasarna i SHOP! En Pyjamas är ju nästan ett måste i var mans julklappsskörd ;)

Kommentarer
Postat av: Mirre

Såååååå FIN!

2009-11-17 @ 20:10:47
Postat av: Bobo/rumbadekransen

Både pyjamasen och keramikvarianten är underbara!

2009-11-17 @ 20:53:17
URL: http://rumbadekransen.blogspot
Postat av: Lotten

Man tackar!

Och Bobo, ena linnet är klart och det andra är på ingående. Mailade dem igår eftersom det tar sån rackarns tid, de brukar vara snabbare, och tydligen har de förlängd leverans i tider som dessa. Men snart måste det vara här!

2009-11-20 @ 13:41:09
URL: http://cmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0