Kofta

Tänkte bara visa den här tjusiga


och vad kan det vara på ryggen av den tro?

Javisst, en rävling!
  
  

I somras beställde jag ett grönt linne i samma material som hade så fin färg. Det hamnade en gråsugga på det och Mika är dess ägare.
  
Materialet heter tri-blend och skiftar lite i färgen. Den består inte av enbart bomull utan det här: Tri-Blend (50% Polyester / 25% Cotton / 25% Rayon) Vid tvätt har jag märkt att den noppar sig aningens mer än annat, men det känns ändå acceptabelt och bilden här ovan till höger visar Mikas linne efter massor av tvättar så att man vet vad man ger sig in på.

Själva modellen är ny i barnstorlek hos american apparel och eftersom kofta är ett favoritplagg i min garderob så fanns det ju ingen tvekan om att några skulle tas hem på prov. Alltså beställdes ett grått i stl 6 och ett i färgen evergreen i stl 4 och dessa förgylldes sedan med en rävling och en gråsugga. Hmm, hur ska storlekarna översättas? Den grå är ju aningens stor till Simon så den får nog heta 104. Och den andra passar Simon rätt bra, fast inte superlänge, så 92/98 kanske? Helt klart för stor för lillebror i alla fall som för övrigt fick stå i fönstret för att motverka ivägspringning under fotograferingen.




Ifall någon känner sig lockad så är det bara att säga till, funderar på om jag ska ta hem en hög. Pris kommer att bli 260 kronor och den gröna är redan till salu. Den grå kommer Simon att inviga på dagishöstfesten i eftermiddag som vi ska gå och baka äppelkaka till nu! :)


Kommentarer
Postat av: olgakatt

Gunnar Gråsugga, kanske?



Finns såna koftor till vuxna pojkar oxå?

2009-10-28 @ 21:10:22
URL: http://olgakatt.blogspot.com
Postat av: Lotten

Det var väldans bra gissat för det var ju faktiskt en Gunnar på den gröna koftan! Den finns för stora pojkar också, samma modell fast då i bomull. Även för stora flickor minsann, för jag har också en, modellen är unisex. http://www.americanapparel.net/wholesaleresources/ExpressOrder/catalog/product.aspx?s=RSA4400&cid=14&w=0

2009-10-29 @ 12:44:09
URL: http://cmig.blogg.se/
Postat av: mirre

SNYGGT!!!!!!!!!!!!

2009-10-29 @ 14:17:52
URL: http://kaksi.blogg.se/
Postat av: hanna ö

Väldigt fin färg och snyggt med kofta!

2009-10-29 @ 20:14:46
URL: http://www.chickenpoxsoder.blogspot.com
Postat av: Lotten

Tack och tack! Ja visst är den gröna färgen fin, lite ovanlig sådär.

2009-11-02 @ 02:58:02
URL: http://cmig.blogg.se/
Postat av: Sara

Har redan beundrat de fina kofterna och är mkt sugen!! Kanske jag hör av mig nästa gång vi åker till Ikea ;))



Visst är det din hemstad! (läste det nagon stans att du kommer från Ä som min mamma). Vi har stuga i Farhult (där min far är född, han i XXL-polskin)



Hälsningar från Wien! /Sara

2009-11-04 @ 08:32:01
URL: http://ikketikketheo.wordpress.com/
Postat av: Pernilla

Att kläderna är ursnygga behöver väl knappast nämnas ännu en gång, det är ju uppenbart, men själv fotografierna är ju också fantastikst fina!

2009-11-07 @ 19:44:42
Postat av: Lotten

Sara

Hihi, just det, det är ju det allra viktigaste kriteriet för en beställning! ;) Vad roligt med liknande härkomst, då kanske man springer på varandra där någon gång. Gnn, med kofta blir det lurigt, jag vill minnas att din fining drar större storlekar, och den grå här på bilden här största storleken, attans alltså.

Hannoverhälsningar tillbaka!



Pernilla

Åh vad glad jag blir av att höra detta!!

2009-11-08 @ 01:10:50
URL: http://cmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0