cykelbyxor


Sedan i helgen kan Simon göra det här, cykla alltså! Och jag upptäckte att hans byxor passade alldeles förträffligt som cykelbyxor, kolla bara, bakförstärkning precis vid sadeln och benmuddarna gör att man slipper ha flaxande byxor där vid tramporna.

Kommentarer
Postat av: Matilda Palm

Hej Lotten!



Lange sen jag var inne har nu, men ska dra en rad i sommar da barnen behover lite dagisklader till hosten. tro det eller ej men Lilla Ofelia blir ett och ett half i sommar och Edgar 3!! Just nu sitter vi i ett stekande Hanoi och svettas. En manad kvar pa min postering som har pagatt sen i Januari. Snart blir set svensk svaaaal sommar. Tjena vilken fin cykel Simon har, ny eller begagnad? Edgar behover snart egen cykel men jag spyr pa alla Hello Kitty tryck och monster som finns i Sverige senast jag tittade. Nagra tips?



Kram Matilda

2010-06-02 @ 02:41:03
URL: http://livetmededgar.blogspot.com/
Postat av: Lotten

Åh, en Matilda, trevligt!! Räd är alltid välkommet, såklart. :) Ja det är galet vad små människor växer mycket, och attans vad fina dina är!!!

Simons cykel är lånegods från tyska kusinen och jag misstänker nästan att hon inte var den första användaren heller. Men vad är det du säger, hello kitty, på cyklar?? Kan man inte få tag på en neutral fin hoj? Det finns i alla fall ett bra tyskt märke som heter Puky, och undviker man de med rosa med Lillifeemotiv och hajcyklarna så är de neutrala och fina! http://www.mytoys.de/PUKY-Fahrrad-Z-2-rot-125-Zoll/Fahrr%C3%A4der/PUKY/KID/de-mt.to.br01.28.%28de-mt.sp.br01.21.05%29/1715543

Hoppas du hittar något bra!

Kramar från Lotten och the lot

2010-06-02 @ 20:42:45
URL: http://cmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0