hej jul

Snart så, mindre än en vecka kvar till julafton nu! Det verkar som om det är mjuka paket som gäller i år, det har varit galet mycket att göra senaste tiden när jag har lekt tomten. Eller kanske snarare nisse? Det är ju deutsche post som står för tomtedelen, dvs transporten. Sådana här höga högar har levererats dit på sistone.


Som utlovat ingår det någon form av handtryckt kort i alla beställningar från bloggen, det har även tillkommit några nya allteftersom det har kommit in beställningar av tröjor som ännu inte var tryckta.



En del blev som nya tryck, när inte hela det vanliga motivet var med. Jag gillar Hannovertrycket i mindre format, och har man många kan man förlänga staden i det oändliga.

Vad mer nytt? Jo, jag har testat några gröna gråsuggor, både Gunnar och Greta, och de blev såhär.




Dessutom har jag en ny mössfärg, en helfin blå nyans som även är ekologisk. Tillverkaren kallar färgen för galax, tjusigt tycker jag! Här finns även en styck t-tröja i denna underbara färg, kanhända att det blir fler till våren.


Fin blå är det även på dessa manchesterbyxor. De var tänkta till Simon som julklapp, men en kund som var här och hämtade andra grejer knep dem. Tydligen var de väldigt bra att göra kullerbyttor i också, så jag får ta och sy ett par till Simon ändå. Smalrandig turkos manchester på tvären med runda fickor och ljusturkosa muddar. Och nu när Mika just har ståtat i klänning kan ju storebror passa på och visa hur fin man kan vara i kjol. Det var förresten den som kunden kom för att hämta. Simon undrade vid modellfotograferingen när jag skulle sy en kjol åt honom, söting! Dessutom tyckte han vid de sista korten att nu kunde han minsann få hoppa, och det fick han såklart. Det där lila linnet är också nytt och får nog återkomma senare när det blir lite varmare.



Nu är det dags att återgå till ängelsvingetillverkningen, en viss liten person ska nämligen vara ängel i dagisets julspel imorgon. Limmet borde ha torkat färdigt nu, därav sen bloggning.

Kommentarer
Postat av: Hanna Ö

Det handtryckta kortet jag fick med min beställning sitter nu uppe på väggen. Supersnyggt blev det. Den nya galaxblåa färgen är ju skitsnygg också!

2009-12-18 @ 09:45:51
URL: http://chickenpoxsoder.blogspot.com
Postat av: Lotten

Hanna

Kul att du gillade kortet!! Och färgen med såklart.

2009-12-19 @ 16:38:57
URL: http://cmig.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Gud vad flott! Jättefina tröjor och fina bilder som vanligt. Ser att vi har likadana stringhyllor dessutom... ;)



En dum fråga, hur ser man vem som är Gunnar och vem som är Greta?

2009-12-21 @ 20:47:10
Postat av: Lotten

Pernilla

Taaack!

Klart vi har likadana stringhyllor, vad annars? :)



Frågan är inte så dum, och här kommer svaret. Greta är ju storasyster, så hon är helt enkelt större än Gunnar. Om du kollar på bilden med de gröna tröjorna så är de tre översta Gretor och den mindre på lilla gröna tröjan en Gunnar. Det är förresten en stass till en hel familj! Pappa får en grön Greta, mamma en mintgrön Greta, äldsta barnet en grön Greta (det är de där t-tröjorna i stl 86-110) och minsta barnet får en grön baby T-tröja omlott. Kanske något för er! ;)

2009-12-21 @ 21:03:23
URL: http://cmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0