Sonntag


Idag var det minsann hela 12 grader och det sken in lite sol i arbetsrummet. Jag passade på att tvinga familjen att modella för mig i några av byxorna jag hade sytt dagen innan.

Den sista turkosa manchestern har blivit två par byxor, ett par i stl 92 och ett par i M. Och så har en liten snutt vällagrad stretchfrotté fått bli tre par likadana byxor i olika storlekar. Brun tröja är mycket flott till alla byxorna.De färdiga byxorna hittar ni som vanligt i färdiga byx-inlägget. De flesta byxor där finns bara i ett exemplar, jag håller ju på att rensa i tyglagret.

Dessutom fick jag äntligen lite hyfsade bilder på den ekologiska dam Gunnar-hooden som har legat här länge. Finns i S, M och L. Eller, snarare fanns, 20 minuter efter att jag hade fått in den på tyska dawanda var L redan såld. Det finns också tre stycken Herr Gunnar, de är inte ekologiska, men däremot utan luva och utan dragkedja fram. Ja och så hoppade jag i ett par cerice-grå velourbyxor också


Kommentarer
Postat av: Lotta G

Lotten, ett uns av mig skulle vilja bara vara ett par år gammal och få gå omkring i kläderna som barn. Nu gör jag iofs det större delen av iaf, men försöker byta ut velourbrallan mot en ordinär byxa emellanåt.Hej! /Lotta G

2011-01-16 @ 22:27:45
URL: http://hemmahoslotta.blogspot.com/
Postat av: Lotten

Tack Lotta, det var en kommentar att bli glad av! :)

2011-01-18 @ 21:14:02
URL: http://cmig.blogg.se/
Postat av: Hanna

Den där turkosa färgen och de turkosa byxorna är så snygga!

2011-01-22 @ 10:18:18
URL: http://bonkelimini.blogg.se/
Postat av: Lotten

Tack Hanna! Det måste tyskarna också ha tyckt, vuxenbyxorna hann vara inne i ungefär ett dygn innan de gick åt, och nu är tyget slut. Jag hoppas hitta ett liknande ekologiskt snart!

2011-01-22 @ 11:16:51
URL: http://cmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0