God jul!

image505


Äntligen har sjukan nästan gett med sig och det gick att trycka in liiite tid för julklapp till sonen. Hans egen garderob är ju av någon anledning ganksa full så då tänkte mor Lotten att det är dags att ge sig på hans favoritmjukisdjur :-) Den gode herr Mono har idag blivit ekiperad med 1 st byxa och 1 st luvjacka, kan ju komma väl till pass nu när det är så kallt ute också. Och så får man se ifall mottagaren inser det fina pedagogiska med att få klä på och av. Men oj vilket pill! Inte tog det kortare tid att sy minikläder än i vanlig storlek.

Nu åks det till södra tyskland för jul och nyårsfirande om några timmar. Ska bara slå in lite paket och packa. Ha en riktigt skön jul nu hälsar Lotten! (som återkommer med nya spännande skapelser nästa år)

zu Hause

Ja jag är hemma igen efter en trevlig sverigetur. Tråkigt att man fick med sig en seg förkylning hem bara. Tänkte snart bli lite kryare från den och sedan tillverka några julklappar innan det blir jullov. Marknaden i Malmö var riktigt trevlig, det är alltid kul att träffa folket som köper mina grejer. Det var rejäl åtgång på de tjusiga thermotröjorna, alla tog slut! Verkar ha varit en helt rätt satsning där alltså, måste ha fler.... och fler färger! Detta kommer att åtgärdas efter jul. Och här i Hannover har alla arga hundar gått åt i min bästa affär, de verkar ha blivit lite inne, kuligt! Göra fler... de är ju riktigt trevliga :-)Tschüß så länge!

Missa inte malmö i helgen!

Ja jag har inget mer spännande att skriva idag än att påminna om den trevliga julmarknaden jag ska på i helgen, läs gärna mer på merkados hemsida. Den är igång kl 11-17, både lördag och söndag och adressen är Galleri Leonard, Claesgatan 8 som ligger nära Möllevångstorget.
Och förresten, lite kul var ju att jag fick ett mail från Danmark för några dagar sedan med en förfrågan ifall jag hade någon dansk agent man kunde kontakta :-) Det handlade om en butik som ska öppna snart och de var intresserade av Cmig-kläder, hade ju inte varit dumt att expandera till danmark!

God Lucia nu!

RSS 2.0