Stor leverans

Idag blev det storleverans! Den lilla tyska tanten pa posten gjorde stora ögon när hon sag alla paket som skulle till Sverige, och passade pa att papeka att hon ocksa hade varit i Sverige för länge sen och att jag kunde saaa bra tyska. Det är konstigt vad alla tyskar gillar svenskar (till skillnad fran tvärtom om ni förstar vad jag menar...)

I det största paketet fanns alla dom här vackra plaggen. Det är nästan sa jag vill behalla dom själv, hi hi, men min lilla rävling är ju redan rejält försedd..... han far ta och växa lite sa att jag kan sy mer. Fast det är ju jättekul att andra vill ha och specialbeställer. Personen i fraga har lovat att flytta in i sin brevlada i väntan pa detta dunderpaket fran Tyskland. Jag far nog ta och rada henne att vänta lite med det eftersom min lilla posttant berättade att det nog kommer att ta en vecka innan paketet kommer fram.....

Efter postandet begav jag mig till tygaffären i stan, just det, dom som tar alla mina pengar! och fyllde pa mitt förrad av brunt, getingrandigt och mossgrönt. Men vilket ran! Maste försöka hitta nan slags storleverantör snart innan jag blir helt ruinerad.... ;-)

Sadär. Nu ska jag sy vidare lite här innan man äntligen kan ga och lägga sig. Jag har ju en gul klänning och en grön dress att ta tag i. Och en hel massa mer saklart men det far vänta lite.

Och för övrigt är det helt skandalöst hur dalig musik P3 behagar spela kl 4 en tisdagnatt som denna.... hu!

Bye bye


Storleverans

Rävlingens mamma som bloggare

Halloj! Oj... det här är nat nytt..... Lotten bloggar???? Världen borde häpna (men jag tror inte att den gör det) Redan under mina 10 första minuter här inne har jag stött galet manga nya ord som jag inte visste existerade. Men men, jag lär mig väl. Nu har jag i alla fall listat ut hur man laddar upp bilder sa här kommer en. Det far räcka för nu..... maste hämta mig fran chocken ;-)




Rävlingsmamma

RSS 2.0