TågturDet blev en tågresa till Sverige igår, vi stannar i en vecka!


Pyjamas make-over

Nattens andra inlägg, för de passade inte alls ihop. En pyjamas med fot är ju gulligt och så, fast i ärlighetens namn inte helt praktisk. Tråkigt när favoritplagget växes ur på en kvart. Lösningen heter; muddar! Dessutom litar jag inte helt på omlotthalsen i just denna modell, så nu sitter det tryckknappar där. Och så på med en rävling på det hela såklart! Och ni ser ju hur glad Mika blev. Numera är den ju nästan för fin för att bara sova i så den får nästan gå under namnet bodysuit och bäras dagtid. Förresten, det är ekologisk bomull också.Pyjamas kostar 240 pix och finns i stl 68/74 och 74/80.


Velour åt Tyskland

    
En inte så liten skörd blev idag helt klar och skickades till Kater Schorsch, tyskarna måste ju också få sig lite Cmig! Första gången det var leverans av velourmössor till affär. De finns numera i 4 storlekar i båda modellerna, en med enkel velour och en med dubbel.

 
Mika modellar! Och Simon också, nån dag senare..

Rävling i rävlingDen är klar!! Var lite lurigt med belysningen av ramen pga av de olika tjocka linjerna, men efter tre försök funkade det. Igår natt ägnades åt färgblandning och tryckning av den första rävlingsflocken. Och idag blev det lite fotosession med min stora rävling. Det är novemberväder här och jag är ju blixtmotståndare så det blev aningens suddigt ibland... men här kommer ändå:De båda t-tröjorna samt mössan är för övrigt ekologiska. De randiga byxorna befinner sig redan i Simons ägo sedan länge och passade ju utmärkt till.

Rävlingssafari i Bayern

En rävling räcker oss människor ungefär till knäna. De lever oftast i skogen och trots att de regelbundet besöker trädgårdar och fält i jakt på mat är det väldigt få människor som har sett en. Jag har varit på rävlingssafari i Bayern i några dagar och hade turen att fånga världens första rävling pa bild......!


randigt, kjol &116
En liten rackaraktig modell poserar i randig kjol! Och samma ränder fast i andra färger är beställda av en tysk affär. De hade fått fel för sig och trodde att man kunde beställa upp till stl 116.. och ja, det kan man nu då :-) Modellen testade.....


men de var nog i största laget till honom.

So long!

RSS 2.0