som sommarJag är tillbaka efter pausen igen sedan två dagar.  Vi fick njuta sol i massor, i alla fall stora mängder för att vara april. Shorts eller uppdragna byxben alla dagar utom en var det som gällde och många och långa promenader i natur, så nu är jag laddad till tänderna för lite jobb igen. Men det uteblir inte precis... den där nya tyska dawanda går galet bra. Särskilt jeansen, jag sålde ett par medan jag var borta, då mailade en kund och undrade ifall det fanns fler för hon ville gärna ha till både sig och karln. Så jag lade upp två stycken till igårkväll och nu är de också redan väck, fast till annat folk.. blir till att sy jeans de närmaste dagarna! :) Dessutom fanns det önskemål om shorts där också, och jag gjorde äntligen slag i saken och sammanställde en shortsstorleksguide som kan beskådas i inlägget under. Och nu några härliga bilder på liten äppelätare.

    

ShortsStorleksguideDen är visserligen på tyska, men det ska väl gå ändå!

PåskPaus


Om några timmar tar jag och resten av högen tåget till Bayern. Vi kommer att stanna nån vecka och ha det skönt och påskigt! Här en Simon i en arg hund tröja som man ju kunde ha strukit innan... ifall man hade tänkt på det.

So long sålänge och så klassikern;

Glad Påsk!!!!

färgglada ekologiska Fiat Polskisar

Här håller våren i sig och man kan tom gå runt i kortärmat utomhus!

Simon har också poserat i lite sommarutstyrslar och min favoriter just nu är dessa fina ekologiska t-tröjorna, och Fiat Polski är flott på alla:


Senapsgul, granatäpple, naturvit, varmgrå och lila! De tre första med brunt tryck och de andra två med svart. Gillar man inte Fiat Polski så kan man naturligtvis beställa dem med annat tryck. Är man shoppingsugen så är pris för t-tröja 160 pix + porto och de finns i storlekarna 86/92, 98 och 104/110. Förutom granatäpplet som bara finns i minsta just nu. Dessutom har jag just beställt svarta i samma modell som är på väg hemåt.


De här svarta brallorna är samma som Mika hade på sig i förra inlägget, shorts stl 104. Nu ska jag kolla på en Mankell dubbad till tyska lördagskvällen till ära!

15 grader!

Just det, så många grader bjöd Hannover på idag, som sommar ju.. nästan. Medan största rävlingen var på dagis passade jag och den mindre varianten på att fotomodella lite i somriga kläder.


De där Fiat Polski linnena gillar jag fortfarande starkt, de finns i röd, orange och knallgrön. Och okej, jag erkänner, jag tycker väldigt mycket om orange mudd! :)Shortsstorlekarna funkar så att det mest är benlängden som skiljer sig. De två första är stl 68/74, sen 80/86, 92, 98 och sist 104...! Skulle man shoppa sig ett par av de sistnämnda kan man alltså använda dem i massor av år, på Simon sitter de som knickers. De gröna är Simon i ett par stl 98 och fotot är taget förra året. Mika är för övrigt iförd tygblöja (ifall det skulle ha undgått något) och den är ju då lite bredare än andra blöjor.Jag var inte heller blyg för kameran idag, då kan det ser ut såhär. Jag tänkte att de skulle få hamna i den där tyska Dawanda snart, såvida inte någon kniper dem i 100-kronorskalaset innan ;)


RSS 2.0