Randigt!!!

Tjoho!

randiga tyger

Äntligen! Efter flera månaders väntan har jag äntligen fått hem den första leveransen med finfina randiga tyger. Det var minst sagt liiite segt att komma i kontakt med leverantören. Men nu är de här och det är trevligt! Gulorangerandigt och rosarödrandigt! Jag återkommer med lite tjusiga kombinationer med olika muddfärger så fort jag har avverkat ett gäng turkosa byxor till Barnlycka. Men man får såklart gärna kasta in en beställning på glada randiga vårbyxor redan nu!
Passade på att beställa 2 färgprover till också, grönblårandig och ljusgrönt med prickar. Kanske kan vara något att komplettera med nästa gång?


Hej så länge från soligt Hannover

påskpaus

Ja jag är hemma i Sverige och latar mig över påsken. Därav tystnaden. Hasta luego!

Snigelkottsbyxor

Det har legat några svarta tights här och drällt alldeles för länge och äntligen har de fått något på sig så numera är de snigelkottsbyxor. Fast jag vet inte.. inte 100% nöjd så det blir inga fler. Men jag vill gärna bli av med de som är här så slå gärna till :-) 140 pix inklusive porto. Jag har 2 stycken och som vanligt när det gäller American Apparel så är deras  åldersstorlekar allt lite snålt tilltagna:

stl 12-18 månander 74, innerbensmått 26cm
stl 18-24 månader 74/80, innerbensmått 28cm

 
Inte bästa bilden men man ser lite hur de sitter på en Simon innan han blev så stor som han är nu. (20 månader och stl 18-24M på bilden)

Nää, om man skulle ta och fira sig själv nu lite? Kvinna som man är :-) Har ju t.o.m. nya byxor på mig som blev klara idag. Svarta linnebralls med mörkgrå muddar som blev väldigt trevliga. Kanske kan bli några i mindre storlekar framåt sommaren.Uppdatering: Båda snigelkottsbyxorna är sålda


 

Nä nu så!

Nu får det allt räcka med att vara sjuk. Eller ja, bihålsinflammationen har inte gett med sig helt ännu, men den har åtminstone slutat att göra ont.

Just nu syr jag byxor för fulla muggar till Barnlycka. Man + son är bortresta så det finns äntligen tid att komma ikapp och kombinera detta med att ta igen sig. Det har kommit hit lite nya grejer på sistone. Bl.a medväxande kortärmade bodysar att trycka på i orange, gult och vitt. Jag har hunnit testa en orange med en fiat polski, helsnygg färg ju! De kommer från det tyska kvalitetsmärket (som man nog inte känner till i Sverige) Jako-O och den medväxande effekten går ju inte av för hackor. Tråkigt när bäbis växer ur favoritbodyn, med en sån här tar det i alla fall längre tid :-) De är därmed lite dyrare än de vanliga, 170 pix kostar en sådan och finns i storlekarna 56/62, 68/74 och 80/86. Inte många i varje färg och storlek..

  

Och så blev det en beställning av turkos mudd..... trodde jag. Blev allt liiite besviken när jag öppnade paketet och 5 meter BLÅ mudd kikade ut. Hmmm, är ju en smakfråga vad man anser vara turkos, på skärmen såg den väldigt mycket turkosare ut än i verkligheten, menmen. Efter att den första besvikelsen hade lagt sig blev det ändå ett test och den är allt ganska fin till en hel del velourfärger ändå :-) Här ett test med petrol, mycket lyckat! Mudden är inte lika ribbad som den jag brukar använda utan finare och lite tunnare. En annan nytestad kombo, aldrig fel med randigt:


Och så ett mystiskt brunvitrandigt tyg som jag köpte för länge sedan. Det har legat här i över ett år och nu var det dags. Det skumma består i att det inta bara är randigt i sina färger utan även i sin yta. Det saknas liksom lite velourludd mellan ränderna, svårt att förklara så det är bättre att spana in närbilden ifall man undrar. Detta gör dem antagligen lite svalare än de vanliga brallorna. Jag har flera meter kvar, så man får gärna beställa :-)

 

Tschüß från Tyskland

RSS 2.0