aha

En sväng till doktorn idag bekräftade misstankarna... det var visst en bihåleinflammation som har gjort det så oskönt i mitt huvud på sistone. Ontont i massor har det varit. Återkommer efter lite kur då!

hmm, rubrik?

Just nu händer det inte mycket. Betar av lite affärsbeställningar samt kombinerar detta med att vara sjuk, bläää. Inget kul alls, det fastnade visst en förkylning under sverigevistelsen och den verkar ha spårat ur.
Måste fixa nya storleksetiketter... och beställa lite turkos mudd.... och beställa lite annat också. Kommer mer spännande inlägg inom snar framtid hoppas jag! Det kliar ju i fingrarna att sy en massa på min nyservade maskin. Servarmannen hamnade i lätt chock när han öppnande den... den har visst fått slita hårt :-)

Den stackars kiklingen börjar bli krasslig också, Tror inte att den klarar många tryck till, ramen börjar bli lite väl geggig och hålig. Särskilt illa är det med flerfärgstrycket. Jag gjorde nyligen ett stort lass till en affär och passade då på att fixa lite till lagret, så det finns ganska många sådana här:

och sådana här:

och dessa:

Och den här bilden är också så tjusig att den borde visas:

Nu en ny färgkombo som är snygg som bara den, grå med brun!! Mmmmmm, me like! Det ser lite ut som svart på bilden, men det är det då inte.

gra m brun


Hej så länge från snorigt tyskland.

RSS 2.0