Bloggen fyller år!

Många födelsedagar i dessa dagar.. och nu är det dags för bloggen, den fyller 2 år idag!!! Det är ju alltid trevligt med något slags erbjudande då, och jag tänkte mig dessa damtröjor som har legat här alldeles för länge nu:


1. Rosa Hannover-Tröja stl M, SÅLD
2. Knallgrön Multicar-Hoodie stl M, SÅLD
3. Knallgrön The Player-Hoodie stl M, SÅLD
4. Rosa The Player-Tröja stl M, SÅLD
5. Olivgrön Fiat Polski-Tröja stl L SÅLD
6. Röd The Player-Tröja stl XS, men som S eftersom det är en unisexmodell Ej på bild
De är tjocka sköna tröjor, lite vintageaktiga med råa sömmar lite här och var.

Inte lätt att leka modell med en massa hårkorvar i vägen, men man ser i alla fall lite bättre hur kläderna sitter på :-) Storlekarna är för övrigt lite små, jag har stl M på mig på alla bilder.

Priserna är då 200 kr för vanlig tröja och 250 för luvtröja. Porto som vanligt med 40 för hur mycket man än skulle köpa. 
Bloggen har ju fått lite nytt utseende också, äntligen. Jag har haft fint besök från Stockholm nyligen som visade mig lite hur det gick till, så jag ändrade lite. Hon åkte förresten hem med 2 st nya Cmig-stassar och var helt jättenöjd, jag fångade den ena på bild:

Mailen?

Liten koll bara... jag frågar mig ifall alla mina mail kommer fram? Nu under hösten har det hänt väldigt ofta att folk mailar och verkar jätteintresserade av att handla kläder, jag mailar tillbaka och sen händer ingenting. Förut hände det nästan aldrig, så det är inte utan att jag funderar på ifall det är strul med mailkommunikationen, det gäller nämligen även gamla betrodda kunder. Jag svarar nästan alltid inom en dag och har man inte fått svar snabbt så beror det helt enkelt på försvunna mail. Jag vill ju inte verka jättegåpåig och flåsande maila alla och undra ifall de har fått mina mail så ifall man inte har fått svar så får jag lösa det så att man får skriva här och så testar jag maila från annan mailadress.

Tja, tråkigt inlägg, kommer roligare snart :-)

Fleece

Simon har ändå sen sin födseln nästan alltid haft ett par bruna fleecebyxor. De är riktigt praktiska, jättebra för utelek eftersom de inte drar åt sig smuts på samma sätt som velouren gör. När man tvättar dem blir de lite teddybjörnsaktiga vilket jag tycker är ganska trevligt. De senaste växtes ur nån gång i våras och nu var det dags för nya så det blev ett par bruna med vinröda muddar den här gången. Jag frågade om jag fick ta ett kort av honom i de nya byxorna nu på morgonen innan dagisavgång och det fick jag :)Gillar färgerna starkt i den här overallen som syddes till Simon när han var 1 år, så jag slog till på de färgerna igen och de kom hem några meter av varje i förrgår.Mika har just växt ur Simons första par, de ligger ju inte helt i fas med årstiderna där, så det blev ett par gröna till honom. Säkert lite stora i början i stl 68/74, men nu kommer de nog att räcka tills det blir varmare igen. De ska provas sen när han vaknar.Ifall någon annan vill ha finns här alltså gräsgrön och kaffebrun och såklart alla de vanliga muddfärgerna. Pris 200 pix + porto 20 eller 40.

Och nu ska jag göra mig redo för sambos exjobbspresentation!


seg

Här är det segt på sistone, ingen tid till klädskapande och idag tänkte jag fylla år :-)

Gula byxor att bli glad av

Här har det jobbats som bara den de senaste dagarna, detta för att bli klar med beställningen till Chickepox. Numera är dessa flotta saker på väg dit:
  

Simon börjar också visa prov på en konstnärlig ådra och tydligen var det väldigt viktigt att han skulle rita några teckningar som skulle med till affären i Stockholm. Sedan skulle det hjälpas till att packas paket och helst av allt skulle en hel stor låda i den andra lådan men eftersom mamman tyckte att det var en dålig idé så fick den ändå stanna utanför. Mika hjälpte också till genom att sova sig genom hela eftermiddagen.
Jag har två nya kompisar! De sysslar med liknande grejer fast på olika sätt. Den ena är en ny skrivare som skriver ut mina lappar utan att trilskas och hoppa över färger som den gamla, och den andra är en finfin tryckmaskin som gör tryckarbetet mycket lättare.
 

Det har regnat här massor de senaste dagarna och finns inte solen utomhus kan man ju alltid ordna den inomhus :-) Mika förärades igår ett par nya byxor i finaste gul med orangea muddar och Simon fick äran att överta ett par nytryckta Snigelkottkalsipper. American Apparel har precis gjort en version för barn och  de var ju bara tvungna att provbeställas i senaste beställnigen, urflott färg! Jag upptäckte också att Mika minsann kunde ha minsta tröjstorleken numera, så det blev en sådan till honom med.
  

Ska ge mig på en massa andra grejer som har fått vänta alltför länge nu.

So long!

RSS 2.0