nålkul


Om man vill kan man ha som kvällsnöje att nåla, det är roligt! I alla fall när man har så här trevligt och engagerat sällskap.


Fickor och baklapp på byxor. Förresten så blev jag bloggad om i Österrike igår vilket resulterade i två beställningar från Wien och en affärsbeställning från Belgien, inte illa!

premiär för ny fotohörna


För en tid sedan gjorde jag en ommöblering och utrensning av arbetsrummet. En bit vägg blev fri och äntligen finns det plats att fotografera sakerna härinne. Hejdå till strukturtapet och teveuttag på modellbilderna. En nygjord kiklingpyjamas kombinerad med Mika norpade åt sig premiären.


Och om man inte modellar, så kan man sitta och rita vid bordet som annars står där.


Platsen fungerar också bra som gästrum. Jag hade fingäster som var på väg från Italien till Sverige igår och de lämnade av 5 burkar egengjord honung! Denna skatt belönades med Cmig-byxor som gjordes på plats efter mått och färgval. Alla parter blev glada och nöjda och kände sig bortskämda. Jag var tvungen att fotografera burkarna för de var så fina. Goda är de också.

oseddingar

Liksom förklädet i förra inlägget finns det några till grejer som ännu inte har fått visa sig. Grejer som tillverkades innan semestern men som inte har blivit bloggade ännu. Så här är de:

Ekologiska mössor med Gunnar och Grenugglan i färg. Jag brukar kalla storleken för 4-18M, men om man skippar knuten går det alltså bra att trycka på mössan på en två-åring också.


Jag kan inte förstå varför i all världen jag har köpt en hund T-tröja, men så är fallet, för ca 3 år sedan, och först nyligen har den blivit tryckt. Så om någon där ute känner en hund som är trött på att vara hund och istället vill vara gråsugga så säg till och ge mig ett bud. Dock bör den vara lite kraftigare byggd än den svarta taxen som hade vänligheten att modella.


Och så ett gäng byxor. Mika i öko-tex 100 linnebyxor med ekomudd.


Grönröda heleko velourbyxor. Olivgröna manchesterbyxor. Gulorangea manchesterbyxor.


Simon studsar i ett par turkosa Gunnar Gråsuggetajts som dessutom är aningens små. De söker nytt hem och är i stl 98. Jag är slapp i ett par svarta linnebyxor och mannen i ett par bruna manchesterbyxor.

Då är ni uppdaterade och nu ska jag fortsätta med de vinröda manchesterbyxorna med lila mudd som håller på att sys. En personlig favorit som även finns att återfinna i Mikas garderob.

Gunnar Gråsugga på ekologiskt förkläde


Rubriken säger ju det mesta, men för säkerhets skull: det här är Gunnar Gråsugga på ett ekologiskt svart förkläde. Och ficka ingår också.

Bästa hoodsen!


Jag har sagt det förut och jag måste säga det igen. Hoodsen från american apparel är så bra! De funkar som jackor nu på sommaren och i början av hösten, och såklart även inomhus för den som är lite frusen av sig året runt. Eller under kofta eller annan jacka för lite längre utomhushöstanvändning. Simon och Mika äger såklart minst en var, och de hade varsin med på semestern. Mikas är dock otryckt eftersom jag klarar mig bra utan att se mina egna tryck på varenda plagg de har på sig. Simon (som verkar ha växt i en rasande takt medan han blev vattnad på Irland, jag tippar att han är runt 106 cm, måste kontrollmäta) har stl 104 på sig, och Mika en stl 86/92, som dessutom är ärvd från storebror.

De kostar 330 kronor och slår man till inom den närmsta veckan så bjuder jag på portot!RSS 2.0