Besök och paus

Japp. Ni kanske undrar var jag är nuförtiden. Har besök från Sverige och därmed även lite paus. Här kommer 2 nya bilder att kika på under tiden i alla fall. Hej så länge :-)

gul fiat polski

gr? kikling

Reklam

Jag gör lite reklam för en kompis till mig här i Hannover. Hon gör galet snygga inneskor i läder. Sonen har ett par som vi gillar skarpt! De är lite stora än, men han vill ha dom pa sig i alla fall :-) Snyggt bruna med dinos pa. Drömmen är att kunna leva pa dem, och för att kunna göra det behöver hon lite fler försäljarställen. Sa jag lade upp ett par pa tradera pa prov, bara att hoppa in och buda ju! ;-)

dinoskor 

Tschüß

Multicar

Japp. Här kommer äntligen en bild pa det där lilla projektet jag sysslar med här pa hemmaplan. 2 killar som ska aka till Sydafrika fran Hannover med en litenliten lastbilslikande sak (fast den är inte alls sa snabb) kallad Multicar. Tydligen är det snarare ett fordon för parkarbetare än världsresenärer. Trycket är designat av mig och sambon efter deras önskemal. Och här star jag och posar för er sa att ni ser hur det ser ut:

multicar

Mycket trevlig topp fran American Aparell förresten, jag var ju tvungen att hugga en egen direkt!  Hur skön som helst pa alla sätt och vis. Det kom även nagra rosa klänningar som snabbt förgylldes med bruna kiklingar och sonen hade som vanligt iiiingenting emot att modella. Testade med nagra pa tradera och efter nagra timmar var 2 av 3 borta! Tjoho!! Sa nu har jag tryckt nagra nya som ligger här och väntar pa mera atgang :-) Det finns även nagra med bruna fiat polski, inte helt fel de heller.

simone

Näää, nu ska jag jobba vidare. Tjingeling salänge!

ivar :-)

ivar o simon

Ojojoj, vad mycket det finns att göra här!!! Jag hinner inte ens uppdatera bloggen :-) Eller ja, tar mig inte tid till det. Far ju försöka stjäla lite tid till fina familjen ocksa. Senaste dagarna har det varit massa helg och fint väder, och da maste man ju ga pa promenix och sadana grejer.
En bra grej som hände nyligen var att ivarhyllorna kom hem! Jaaaaaaaaaa! Sa underbart att ha överblick över alla de otryckta tröjorna istället för att ha allting nerpackat i lador och försök till att ha dem i huvudet. Hmmm, förstod man det där?
Och sa har det varit massa jobb med det där multicarprojektet jag har skrivit om tidigare. Tröjorna blev jättefina! Far allt ta och slänga in lite bilder pa det.. sen nan gang, hehe. Beställningar rullar in som vanligt och nya affärer hör av sig, sa fragan är hur man ska hinna med allt??  Jag vill ju inte säga nej till affärerna, det är ju supercoolt att de vill köpa in mina grejer. Och de trevliga privatkunderna vill man ju inte heller bli av med :-) Resultatet blir att jag kör pa som vanligt och sa rakar en del ut för langa leveranstider.
En affär i Hannover har tom hört av sig och vill shoppa saker direkt, första gangen! Annars har det bara varit pa kommision här. Trevligt med lite ändring pa det. Jag har bestämt mig för att inte ge mig in i fler kommisionsaffärer nu, känns som om det inte behövs längre.
Min svarta färg är slut, illailla. Hoppas det kommer ny snart. Och sa väntar jag pa en tygleverans fran ny leverantör, hmmm, väldigt mycket langsammare än de andra tydligen. Men sen blir det grönt och starkare turkos. Och nan ny mudd som jag inte kommer ihag. (är ju sa länge sen)
Jahapp, och nu? Jo, nu tänkte jag kila iväg till ett bagari och shoppa lite Brötschen till mina ännu sovande killar :-) Kanske blir nan timmes sömn sen innan affärskillen kommer hit och kikar tröjor. Och ifall nan har nat bra förslag pa rationalisering sa är det bara att slänga in! :-D

RSS 2.0