rosa BILligt

Nu är vi hemma igen efter att ha tillbringat över tre veckor i Sverige. Det har tankats grejer som är sällsynta i Hannover såsom kantareller, blåbär, röd stuga, bragokex och svenska vänner. Dessutom bestod enda internetkollen av 5 minuter när det bara var någon dag kvar, så det räknas ju knappt och det var uppfriskande att helt enkelt lägga ner allt det där en liten stund. Men den som tankar blir ju laddad och det är just vad jag är nu!

Det visade sig att jag hade en otippat stor klädgömma i en källare i Malmö. Det har legat grejer där som har åkt fram vid försäljningar i just denna stad, men på sistone har det ju inte blivit några sådana, och nu kändes det smartare att helt enkelt ta med kassarna hit istället. Därför finns det helt plötsligt nya kiklingplagg i lager, rosa och bruna mössor och lite annat också. Jag jobbar på att uppdatera in dem i SHOP. Påsarna visade sig också innehålla en väldans massa rosa fiat polski-tröjor, och eftersom det även fanns en rejäl dos hemma redan så har jag nu massor av dem, och där har vi anledningen till den vitsiga rubriken! Jag ser gärna en rensning där och därför säljs de just nu för

95kr/st (istället för 125-170kr, porto tillkommer som vanligt på 30 för obegränsad mängd)  
   
  
Det som finns är:
dam t-tröja, stl S, M & L (små i stl, gå upp en stl)
klänning 86/92
långärmad tröja 80/86, 92/98, 104/110
ribbat linne 86, 98
omlott t-tröja 68/74, 80, 86
t-tröja 74/80, 86/92, 98/104
mössa 4-18M
bilofant omlott stl 86, SÅLD
En del finns bara i ett exemplar och det är damtröjorna, bilofant-tröjan, linnena och klänningen. 

Det är bara jag och Simon hemma i helgen medan de andra två famlijemedlemmarna befinner sig hos farmor och farfar efter att ha kört tillbaka den lånade bilen. Kan ju vara smart att sova nu för att vara redo för en skön söndag imorgon med finaste killen i rosa tröja.

SnigelkottPyjamas och semester


Det har kommit in en beställning från en kund som var så nöjd med sin rävlingspyjamas att hon nu ville ha en större. Nu var det så att den största storleken råkade vara den som det mottagande barnet redan hade i sin ägo, men då var det ju bara att köra vidare på samma vinnande koncept fast tvådelat! Passar ju ändå bättre för folk som befinner sig i övergången bäbis till barn.
Ekologiska naturvita byxor och tröja köptes hem (eftersom det inte fanns hemma i rätt storlek) och på dem trycktes det färgglada snigelkottar och sedan blev det orangea muddar till det, snyggt och praktiskt i ett!
Och här syns reslutatet på både ettåring och nästan-fyraåring, båda i samma storlek alltså.Imorgon startar semestern! Det blir en sverigetur på några veckor så jag lär ligga lågt här.  En fortsatt trevlig sommar önskar jag er!

Vinröda Manchesterbyxor och snart semester

De här har gjorts, vinröda manchesterbyxor i lång version och i vuxenstorlek.


De är gjorda till en kund som redan har mottagit och som är väldans nöjd. Nu ska det sys 4 manchesterbyxor till i olika storlek, färg och modell innan det blir till att åka på semester nästa vecka. Ska bli fint och börjar bli ganska välbehövligt.
  


RSS 2.0