Bröder

Den minsta sover, och den andra läser bok och en trevlig vardag börjar leta sig fram. Det har varit lite att göra här, lägenheten är ju fortfarande inte helt klar sen flytten. Fast sen några dagar har vi i alla fall ett fungerande kök och lyxen känns total!
Under Sverigevistelsen blev det ett par turer till gamla kära Malmö. När vi var på en lekplats (sagolekplatsen vid biblioteket) så såg jag en liten tjej i en Cmig-tröja, kuuul! Och nu, lite bilder från sommarens Sverigetur.
Och de sista två är tagna här hemma. Måste kila nu, någon kallar..

hemma

Nu är vi hemma i Hannover igen, detta sedan inte så många dagar. Allt är finemang och det ligger en ursöt liten 4-veckors och sover i mitt knä. Hade ju egentligen tänkt att ta något tjusigt kort tidigare idag för att kunna uppdatera med, men det visade sig att kameran hade lämnat huset så det får bli en annan dag. Är dessutom lite enarmad just nu så jag orkar såklart inte hämta kameran och ladda över några sverigebilder.

Det har visat sig att de där vuxenbyxorna har sålts slut som lämnades till affär här i hannover innan vi åkte, inte illa..! I brist på mer spännande bilder kan man få se hur de såg ut med sprickfärdig mage. Och så lovar jag mer bilder på innehållet snart.

  

Och tack igen för alla grattis :-)

Nu ska jag dricka te och njuta lite fredagkväll.

ps. Och vill man beställa grejer går det bra att göra det igen. Sönerna sover ju ibland och det kliar allt lite i sy-och tryckarfingrarna. Kan möjligtvis ta lite längre tid än vanligt. ds

RSS 2.0