Semester

gläntan


Japp! Imorgon bitti aker vi mot Sverige och pustar lite. Det blev lite mycket här mot slutet, jag har toktryckt kiklingar och snigelkottar sa att de ocksa ska fa följa med. Förhoppningsvis kommer de inte att aka med tillbaka igen eftersom de hoppas hitta nya ägare i Malmö med omnejd. Först ut blir försäljning pa Möllevangsfestivalen redan nu pa fredag-lördag och sa blir det Malmöfestivalen sen i slutet pa Augusti.
Katalogen har förresten gjort fina framsteg, nästan klar. Fa se om det blir nagon liten tid över pa semestern att göra den färdig.
Da ska väl jag ta och sy färdigt de sista byxorna som är beställda, och ja, packa ocksa...
Fortsatt trevlig sommar da!!! Jag hoppas kunna fa in nagot litet mer inlägg under tiden, annars blir det tomt här de kommande 5 veckorna.

uppdatering 8/8 Nu är vi tillbaka i civilisationen efter 2 veckors maximal avslappning i en jättefin stuga i dalarna precis bredvid en liten sjö och omgiven av stilig urskog. Lite skillnad mot Hannover :-) Bilden är saklart därifran.


NYTT!

Japp, nu är den här! Snigelkotten :-) Lite hemlig än sa länge, jag räknar kallt med att sambon inte kikar in i bloggen pa 2 dagar. Den är nämligen hemlig födelsedagspresent. Det har smugits med ramar som har lämnats och hämtats de senaste dagarna och nu har de allra första exemplaren just blivit klara. I grevens tid eftersom vi tar taget till södra tyskland om nagra timmar där det ska glassas och firas födelsedag. Sahär ser den ut pa en naturvit body:

snigelkott body

Testade pa en ljusbla mössa ocksa och pa en tröja med bara konturerna. Allt funkar finfint. Sista bilden är ett annat nytt tryck, en bilofant som jag inte vet om jag gillar?? Färgerna är inte rätt, jag bara testade lite när jag ända var igang och trycke med de färgerna. Planen var nog snarare att den skulle vara gra och gul men jag vet inte riktigt, Fa se om den kan bli nagot. Och den rosa mössan far ocksa vara med i bildkavalkaden eftersom det är nytt att jag har rosa mössor i större storlek, närmare bestämt XS, S och M. Det blev även nagra naturvita i dessa nya storlekar.De är förresten gjorda av ekologiskt odlad bomull. Continental Clothing har nämligen börjat tillverka alla sina barnkläder av det, trevligt! Och apropa ekologiskt (snygg övergang där va;-)) sa var jag och fragade ifall de ville sälja mina saker i en äkta ÖkoLaden här i Hannover, och de ville de! Sa nu hänger de där, hoppas det gar fint.

 

Sverige närmar sig med stormsteg, bar aca 2 veckor kvar nu. Ifall nagon har nagon mer beställning sa är det bra att komma in med den snart sa att det hinner göras innan, symaskinen och tryckramarna far inte följa med pa semester Däremot en del kläder. Tänkte försöka fa till lite försöljning pa Möllevangsfestivalen i Malmö och möjligtvis även pa Malmöfestivalen, men jag aterkommer om info om det i sa fall.

Ja, nä, om man skulle ta och sova en liten sväng nu, kan ju vara dags. Hoppas ni har bättre sommar än vi, här är bläväder.

RSS 2.0