Shorts o linne

r?tt linne cerica shorts

Ja men om man skulle skriva lite igen :-) Det är full rulle här som vanligt, sa man hinner inte med hälften av allt som borde göras ju! Men jag kan i alla fall meddela att jag har kommit igang med lite shortsproduktion och lille rävligen fick modella idag och det maste ju visas upp!

    

Finfina bralls baserade pa förra arets modell, fast med ännu luite bättre passform. Här syns stl 80/86 pa snyggaste tygblöjebaken :-)
Och nä, nat plageri var det inte heller. Här var ca 22 grader idag mmm, skönt! Lagom för shorts o linne pa bakgarden ett tag medan mamma lekte med kameran.
Maste fa visa hur tjusiga mina grejer blev pa Harmoni Barn ocksa, nu har de hamnat i nätbutiken :-) Och kuuul är att det gar bra för etsningarna jag lade upp pa tradera för ett tag sen, me like!
Och sa far jag ursäkta mig lite för att jag är lite dalig pa att maila ibland nuförtiden. Vet att det finns en del i inkorgen som jag inte ens har svarat pa... beror saklart pa att det är mycketmycket men jag ska försöka fa till svar och leveranser sa fort jag hinner!

Nu tänkte jag trycka massor. Fa se hur mycket jag hinner/orkar. Har nämligen insett att det är traaaakigt att sta och stryka alla grejer, det maste man göra för att fixera färgen. Och istället packar jag hellre ihop allt och promenixar till killen som fixar mina ramar. Där finns nämligen en gigantisk maskin, vad den nu kan tänkas heta, där tröjorna gar igenom en varmluftskanal pa ett band och det är sa underbart skönt alternativ till strykningen! Blir nog bättre ocksa, ifall man skulle raka ha missat nan fläck, det kan ju inte hända här. I alla fall har jag bokat mig en tid imorgon och till dess vill jag ju ha massormassor av färdigtryckta grejer med mig :-)

Ha en finfin tisdag! :-)

varmt

Ojoj vad varmt det har blivit här, rena sommarn. Termometern visar pa 25 grader, inte illa! Saklart maste Simon ha nya shorts da! Har kommit igang med lite shortsproduktion nu igen :-)

shorts o lek

Jag har lagt upp lite grafik pa auktion pa tradera, ta gärna en kik! Och annat ocksa saklart, bl.a en finfin brun velourkjol till nagon hugad dam.

Och nu tänkte jag fa lite gjort medan han sover middag....

Hej

Ja halloj! Tänkte bara skriva nat sa att ni inte tror att jag har gatt upp i rök. Jag tror att jag tog i lite för hart innan pask. Det blev ju lite naturlig paus där och sen när jag aterkom sa var all inspiration borta, totalt! Inte kul och därför har det varken blivit inlägg eller särsklit mycket gjort. Fast nu haller den pa att smyga sig tillbaka igen vilket känns bra. Jag blir lite galen pa att här är sa lite plats ocksa, halva tiden gar ju at till att skyffla runt alla grejer sa att man har nagonstans att jobba. Flytta har vi varken rad eller lust med, sa det fick bli ett ikeabesök istället :-) Javvist, medan resten av hannover var ute och gottade sig i sommarsol igar tillbringade jag 5 timmar inne pa svenskt möbelvaruhus och frossade bland hyllor och annat. Ähum, det andra var kanelbullen i restaurangen och ballerinakexen i Schwedenshoppen :-D Mmm, najs, det var länge sen! I alla fall kommer det lite rumsliga förhöjare hit pa onsdag men hialös som jag var har jag redan ägnat maaaanga timmar at förberedelserna. Man maste nämligen pussla inte sa lite och flytta runt pa massor för att det ska bli bättre. Tror det ska lyckas..

Cmig finns förresten numera pa Rumba! Stolt jag! Dessutom gar det tydligen galet bra i affären i Lund, en del grejer var redan slut redan efter nagra dagar sa jag fick akutskicka lite till :-)

Trevlig söndag!!

Vår!!!!

Ja nu är det definitivt vår här!! Det gillas starkt av det mesta av mig, bara ögonen och näsan som är lite skeptiska  eftersom jag har löjligt mycket allergi. Tråkigt nog gör det att jag blir extra trött också, så det är inte lätt att hinna med allt som ska göras. Men lite har det blivit i alla fall, idag fick allt det här åka till Sverige:

till poppilopp

Byxorna ska till Poppilopp och allt det andra till privatpersoner. Nu är det middag som gäller. Trevlig kväll!

RSS 2.0