REA numera 50 pix

Japp, nu börjar lite rea. Här ligger en del grejer fran Continental Clothing som jag ju inte trycker pa längre. Problemet var bara att omlotthalsen pa t-tröjorna inte passade sa bra utan blev för stor, men det har jag fixat med tryckknappar pa alla de t-tröjor som nu säljs! Jättebra kvalitet alltsa och nu även suverän passform. Har inte lust att sitta och greja i tryckknappar i allt jag säljer bara, sa det blir inga fler t-shirts därifran och resten säljs nu ut. Allt kostar da 95 kronor styck om inget annat anges och det är inklusive porto (som egentligen gar pa 20 pix, 40 för vuxentröjor) Skulle man fa för sig att köpa fler än en grej sa kostar de följande endast 80 kronor. Sa här kommer reakavalkaden! Hittar man nagot som faller en i smaken är det bara att maila mig pa [email protected] Betalningen sker som vanligt till mitt svenska bankkonto och jag skickar snabbt som ögat sa fort pengarna syns. Salda grejer tas bort fran bloggen efterhand och tveka inte att sla till ifall nagot skulle gillas, manga saker finns bara i ett ex :-) 

T-TRÖJOR 

 

1. Jörg oliv, stl 6
2. Stig vit, stl 6
3. Jörg svart 6 & 12

T-TRÖJA för lite större barn1. Räv röd t-tröja, stl 140

STORLEKSGUIDE, jämför gärna matten med passande saker hemma ifall du är osäker

6M som en 68/74 längd: 32 bredd: 23
12M som en 80/86 längd: 36 bredd: 26
18M som en 92 längd: 37,5 bredd: 28
24M som en 98 längd: 39 bredd: 29


Back

Sadärja. Jag är ju hemma igen sedan nagra dagar. Har haft lite grejer att fixa med, men snart kommer det ordentlig ny uppdatering! Tänkte rea ut lite gamla grejer sa missa inte att kika in om nagon dag eller sa. Tjingeling salänge :-)

Malmö

Japp, da är det snart dags för lite försäljning igen. Det blir pa Malmöfestivalen och jag kommer att sta vid Södertull (tror att det heter det). Det är den lilla parken intill kanalen lite snett bakom Gustav Adolfs torg, där vid Burger King. Sa ifall man finns i Malmö med omnejd och är sugen pa lite fina kläder sa är det bara att titta förbi :-D Det är Lördag-Söndag som gäller, den 18-19 augusti alltsa och klockan 11-22, välkomna!

Och annars är det bara lite kvar pa semestern, jag är hemma om ca en vecka igen. Har fatt en del mail om beställningar som jag har lite daligt samvete för att jag inte har svarat pa ännu, men det kommer... hall ut!! Vi bor för tillfället i kappsäck och da far affären inte följa med :-)

RSS 2.0