snart jul

MulticarSäten


Sätena är klara, upphämtade och är snart på väg till Afrika! Ojoj vilken resa de har framför sig, de få timmar jag slet med att få fin passform står sig slätt :-) Mottagarna blev i alla fall nöjda och jag önskar helt enkelt gute reise!

Annars är det julrusch. 2 affärer väntar på sina beställningar och det kommer in en sådär 2-3 privatbeställningar om dagen, trevligt! Jag försöker jobba undan efterhand, det är ju inget att be för, snart blir det paus (tur att man har ett sådant trevligt jobb som man gärna gör!). Redan den 6.e december bär det nämligen av mot Sverige så det är helt klart fördelaktigt att ha hört av sig innan dess ifall man är sugen på Cmig-julklappar. Kommer hem igen den 17.e, liite tajt där, men några grejer kan gå. Funderar på att göra något slags inlägg om vad som överhuvudtaget finns här i lagret, kan det vara något? Glöm inte att kika in på rean också, där är flitigt uppdaterat och det finns tjusiga grejer kvar. Bonus är dessutom; shoppar man rea så blir portot på eventuell övrig beställning gratis.

Jag finns numera att handla även i Tyskland! Tänkte att det var på tiden, så jag letade reda på en affär som såg ut att sälja passande andra produkter och mailade helt enkelt och frågade ifall det kunde finnas intresse, och det fanns det! Kater Schorsch är namnet och numera finns där några velourbyxor och Fiat Polski-tröjor tillsammans med det i övrigt ganska så danska sortimentet. Den finfina nyöppnade butiken Chickenpox har också fått sig en egen hemsida som finns här, där säljs enbart svenska märken, trevligt tycker jag och tackar för att man som exilsvensk också får vara med :-)

Japp, det var nog allt för den här gången.

lite tyst

Ähum, nu blev det lite tyst ett tag, det kom in en hel del grejer att pyssla med i alla fall. 2 affärsbeställningar + några halvstora privatbeställningar. Dessa är nästan avverkade och sedan väntar: 2 st omklädning av bilsäte, 1 st elefantsnabel och 1 st svart damkjol. Lite andra grejer än i vanliga fall med andra ord.

Har dessutom fixat plats på julmarknad i Malmö, närmare bestämt Mercado den 15-16 december i gallerian Leonardo på Möllan. Ska bli trevligt med en sverigetur och råkar man bo i närheten får man gärna komma och hälsa på och kanske rentav shoppa lite.

Måste sy vidare nu, tschüß från tyskland så länge!

I fas

Underbart! För första gangen sedan hur länge sedan som helst sa är jag i fas. Dvs, beställningar som kommer in avverkas direkt. Mycket trevligare för både mig och kunder. Få se hur länge det håller sig bara, jag antar att det blir aaaningens mer att göra innan jul där. Så före att vara lite förutseende, ifall någon sitter och grunnar på en julbeställning så får man jättegärna komma med den redan nu!! :-)

Och förresten, numera finns här rosa bodys, de har frågats efter. Några är redan klara med kiklingar och snigelkottar.

Och så bara några exempel på nya lite bättre bilder:

                   

Måste kila, min privata kock kallar från köket!!

Uppdatering
Några till bilder bara. Bodyn finns i stl 68-86, här stl 86 på en 85cm-lång snygging.
 

RSS 2.0