gult och brunt

Bara sa att ni inte tror att jag ligger pa latsidan.... ;-) Jag har massor av beställningar och tänkte försöka halla löftet att halla mig ifran tradera ett litet tag sa jag hinner ikapp. Det här gjordes igar. Och en del tryckta grejer ocksa...:

massa grejer

Hmmm, märks det att jag gillar gult och brunt? Och manga kunder ocksa verkar det som.

Det kom en leverans fran Continental Clothing för nagra dagar sen, sa nu finns det mössor i massa storlekar och även sadana här snygga linnen i svart och vitt. De är bättre för flerfärgstryck än de färgglada stretchiga linnena fran andra leverantören. Var tvungen att prova med en kikling.... :-)

 

Här är det full vår!!!! Sååå trevligt! 18 grader och massor av sol och den tänkte jag gå ut och njuta av nu! Tjingeling :-)

Grått är flott

Ja, det rimmar ju när man säger det även om det inte blir så bra i skrift :-) Jag testade att trycka pa gråa grejer och det blev stiligt :-)

      

Det finns även en snygg byxkombo som är finfin till, svart med grå muddar. Simon fick modella lite ikväll innan läggdags och sen lade mamman in en massa på tradera, 4 grejer från skörden är redan väck! Kul!!!!

Fick mail från Rumba att de ville beställa byxor, superkul ju!!! Ser ut att vara en finfin affär med massa fina grejer.

Ha det gott!!!

Klarrrt!

Nu är storleveransen till Harmoni Barn i Lund klar, sa trevligt! Var precis pa dagliga postturen och skickade iväg det hela. Roligt att leverera till sin gamla hemstad! Sa här ser det ut:

leverans   

Saklart var jag tvungen att fixa sma tjusiga lappar att ha pa alla kläderna, men fy 17 vad det tog tid! Ägnade nog 3 timmar inatt at att skriva ut, skära, knyta och pyssla ihop dessa sma grejer. Maste hitta nan bättre lösning där... Men fina blev dom och det känns roligare att skicak iväg grejerna med dem pa. Tänk om nan man halvkänner i Lund hittar dem och känner igen :-)

Under tiden som de här grejerna gjordes har det trillat in 2 beställningar till fran affärer! Det gar ju galet bra :-) Jag har även bestämt mig för att inte ta emot nagra fler beställningar pa grejer som tröjor, klänningar och sadana grejer eftersom det tar för lang tid och jag hinner helt enkelt inte med allting just nu. Det är lite jobbigt att ga omkring med ständigt daligt samvete för att man vet att folk väntar pa grejer ocksa, sa hädanefter tänker jag bara ta emot beställningar pa byxor och tryckta grejer. Men jag gör saklart saker till de som jag redan har lovat! Och sa kanske nan specialare da och da när jag har tid och lust. Som det är nu har jag nästan 0 fritid, all tid gar at till det här eller att passa sonen eller sova lite ibland. Därav :-)

Önskar alla en trevlig kväll!!! :-)

Producerar...

Jag haller pa och tokproducerar grejer till en affär som jag hoppas kunna skicka imorgon. Det är därför det är lite tunt med inläggen. Strax klart hoppas jag! Och da blir det nog nan trevlig bild inlagd ocksa. Trevlig söndag pa er :-)


Grönt är skönt

Just det, snacka om att jag blev glad när jag inför senaste american apparel-beställningen upptäckte att det numera fanns sköna gröna t-tröjor och bodysar i sortimentet! Igar provtrycktes de första och här är resultatet:

  

Ooooh de är sa fina och man blir sa glad av dem :-D

mera vuxenbyxor

orange yogabralla

Japp, sen de allra första svarta vuxenbyxorna presenterades pa tradera har det kommit in en hel del beställningar pa sadana. Idag syddes de här snyggingarna och de är redan pa väg till ny ägare :-)
Ingen stralande bild, men man ser ju. Nu önskar jag en trevlig kväll och dricker lite te. Tjing!

Lite overall

Bara sa att ni har nat nytt att kika pa. Tänkte försöka göra inlägg lite oftare sa att det blir lite spännande att kolla in. Här är en av grejerna till storbeställningen som jag pratade om i  förra inlägget. Simon är ju inte den som inte poserar ;-)

         

Och stor eloge till min tygleverantör! Min bruna var pa upphällningen och seg som jag är bestöllde jag saklart beställde jag saklart inte förräns nästan allt var borta (hur i hela världen kan 10 meter tyg försvinna sa fort????) Förra gangen tog de 2 veckor pa sig innan jag hade tygerna hos mig, men nu tog det bara 2 dagar, jippie!! Känns fint att det är här igen, brunt gar ju inte sa lite bra :-)

Ny beställning fran affären Poppilopp trillade ocksa in! De vill ha massa fina varfärgade byxor sa det far de ju! :-) Kollar man pa länken där sa syns ett par röda lingonbrallor nere i hörnet pa understa bilden :-) Har skickat en lada grejer till Oii som visst skulle fotas snart sa jag hoppas att de ocksa snart tronar pa sidan. Det ser ju lite tunt ut hos mig just nu där annars.

Nu är jag ropad pa av nagon här.... ha en finfin lördag!!!!

Snigelkott o cerice

Tänkte bara visa en skiss pa ett kommande tryck som heter Snigelkott! Det lär dröja ett tag innan den hamnar pa tröjor, men det kommer, promise!

snigelk

Och sa ett par bralls i nya färgen cerice. 2 st är redan pa väg eller har hamnat hos nya sma ägare. Dom blir jättefina bade med röd och brun mudd.

 

Annars sa har jag precis börjat ta tag i en stackars kund beställning som kom in för en manad (.....!) sedan. Börjar bli dags nu. Jag har även fatt tyger specialhitskickade och det hela ser väldigt lovande ut. Det är lite mer avancerad grejer som jacka och overall, sa det tar lite tid. Här är en bla mössa som sonen fick äran att prova vid frukosten idag.
Dessutom har jag fatt 2 st affärsförfragningar till! Ja, ni ser, maste lämna datorn nu och jobba lite istället medan herr Liten sover. :-) Önskar er alla en toppendag!!!!!

Seeeeeg

Oj vad dalig jag är pa att uppdatera nuförtiden. :-) Ja, det här händer: ny tröjleverans i fredags. Numera har jag även tröjor för större barn! Lang och kortärmade. Och sa lite nya färger i största allmänhet. Vad sägs om svarta, gröna och gramelerade bodys? Och sa en test med klänningar, aaaah. de blir underbart fina till sommaren! Simon är som vanligt ovanligt snygg i klänning:

rosa kl?nning

Den är lite stor (92/98) men man ser ju lite i alla fall. Den aker nog ut pa tradera ikväll för att kolla efterfragan.

O jippi! Jag har fatt in en beställning fran en affär i Lund. Trevligt trevligt!

Ja nu är man ju gräsänka i en vecka, och jag är ropad pa, sa, hej sa länge :-)

RSS 2.0