katalog pa g

Ja jag haller pa och sätter ihop en katalog som jag hoppas blir klar snart. Massa pyssel med bilder och grejer. Känns som en bra grej att ha och bara kunna skicka iväg till hugade spekulanter sa att de kan fa klarhet direkt angaende priser, storlekar och färger.
Och nu har jag bestämt mig, det blir inget mer traderande, men det gar saklart utmärkt att beställa direkt som vanligt :-) Jag har för övrigt ett gang trevliga gröna shorts här som ligger och väntar pa sommaren ;-)

image366

short blev knickers

image365

Just det, som rubriken säger. Jag gjorde ett par shorts och utgick fran mönstret för vanliga långbyxor stl 104 och tänkte att det skulle bli ett par shorts i den storleken. Och det blev det också. Men sonen fick ocksa hoppa i dem med sin jätteblöja för skojs skull och oj så bra de satt! :-) Så nu är de helt enkelt både. Nu har ju han redan ett par vanliga shorts i denna färgkombo, så det blir till att sy ett par till i en annan färg åt honom och så får dessa gå till bättre behövande.

Skön sommar har vi fortfarande! Mmm. På dagarna är det mest ute som gäller och så blir det jobb på kvällarna, fast det är ju egentligen som vanligt. Jag kör en sista traderaräd innan sommaruppehåll om några veckor så det är bara att hoppa in och fynda ;-) Ska bli trevligt med lite sensommar i Sverige. 

Jag brukar ju vara den som skickar paket, men oj vilken trevlig post jag fick idag!! Tjejen som ligger bakom LipFish har hittat till mina kläder och vi körde en byteshandel. Så nu får sonen lite variation i sin garderob med bl.a. en supercool aptröja som blev favoriten direkt! Jättefina saker helt enkelt och vi blev jätteglada! :-)

Hör hur någon börjar vakna nu....

Linne, någon?

image364

Ja nu är det ju äntligen varmt och trevligt igen, härligt! Är det då inte dags för lite tjusiga Fiat Polski-linnen för att fira sommaren i tjusig färgkavalkad? Jag har laddat upp med orangea, röda och gröna i alla storlekar mellan 68-104. 145 pix +19 i porto och ett av dem kan bli ditt! :-D

Och för övrigt har jag precis blivit klar med grejer till LitenpåLandet som kommer att skickas idag! Är i beta-av-beställningar-tagen just nu. Efter nattens symaraton har jag nämligen blivit klar med, hmmm, hela 6 beställningar, och affären då, det känns fint :-) Då återstår bara lite packande och en promenix till posten senare idag. Jamen då går väl jag och packar lite nu då. Hoppas det är lika soligt och fint i Sverige som här!

opaus

Nä nu pausar jag såklart inte längre. Hinner däremot illa med att blogga eftersom det är full produktion :-D Äntligen har jag fått iväg en stor leverans till väntande rumba! Jippie! Beställda kläder har även anlänt för att göra färdigt Litenpålandet-beställningen, så det är nästa projekt. Och så lite privatbeställningar däremellan såklart.
Hmmm, få se om jag hittar någon spännande bild att pryda detta trista inlägg med.

image362

Sådärja, det blev Simons nya shorts. Finns mer tyg så det kommer att blir fler så småningsom. Jag har förresten dragit ner på traderandet på sistone, och det är faktiskt ganska skönt. Har ju tillräckligt att göra i alla fall med beställningar. Få se om det blir mer igen eller om jag håller där helt enkelt :-) Nä, nu ska jag ha söndag.

RSS 2.0