stämpel


Jag skulle ju fixa stämpel, och nu är det gjort! Lyx.

redan shorts

Här i Tyskland använder vi redan shorts och jag har lagt upp ett litet lager av dessa två nya färgkombos.Svart/knallblå och orange/olivgrön. För den som gillar att matcha kan jag rekommendera de sistnämnda tillsammans med ovandelar prydda med Snigelkott eller Stig. Ja eller en olivgrön t-tröja.

Mika har på sig orange/olivgrön stl 80/86 och svart/knallblå stl 92.


att klä pa sig en tandemMika i Grön tandem T-tröja stl 86 och Röd tandemhood stl 86/92 (och varför envisas bloggen med att pixla till motiv på röd bakgrund?)

-35% på långärmade omlott-tröjor


Rubriken säger ju det mesta. Klicka här för att kolla vilka tröjor som just nu och en vecka framåt kostar en hundring. (100,75 om man ska vara petnoga med de 35 procenten, men det blir ju bara jobbigt)

Enligt bilden så går det att få i en nästan-tre-åring i stl 86. Och minsann om inte senaste trycket också är med i erbjudandet! Och flera andra fina också.

paket till mina paket


Jag har i flera år inte köpt något annat material till mina paket än tejp. Det har funkat fint att återanvända kartonger och papper som på något sätt samlar sig här i arbetsrummet. Men det det tar så attans lång tid att göra dem, och efter att ha ägnat över en timme åt att klippa och tejpa i förrgår fick jag nog och klickade hem en omgång kuvert istället. Idag var paketet redan här och jag är helnöjd.
Det är nämligen inte vilka kuvert som helst, utan så miljövänliga som möjligt. De är direktåteranvända och gjorda av gamla kartor och därmed även galet snygga. Jag har premiärpackat ett paket och det var lyx. Dessutom påminde baksidan mig om att jag borde skaffa en stämpel med min adress för att slippa skriva avsändare på alla paketen också.
Räkningen och prislistan som var med i paketet var också utskrivna på återanvänt papper.

Jag behåller såklart mitt låga porto ändå, 30kr för paket till Sverige OCH resten av världen. Numera inklusive okänd tysk plats. (om de beställda grejerna får plats i ett sådant kuvert vill säga)


RSS 2.0