30% på rött!!

Jajjamän, det är snart jul, då (liksom resten av året) kan man till exempel ha röda kläder på sig, och jag tänkte locka med moroten 30% rabatt på alla röda trycksaker den kommande veckan!

Och det finns inte bara gråsuggor att välja på utan en hel massa mer! Rabatten gäller även de redan väldigt billiga vuxentröjorna, och de kostar ju då nästan ingenting alls. Grejen med de röda grejerna är också att de är väldigt svåra att få fina på bild, trycken blir luddiga och de lyser konstigt, på riktigt är de väldigt mycket finare.
osv...

nyinlagda trycksaker

De här är inlagda i shop! En del är pinfärskt, en del har bara fått modellbilder tillagda. Som ni ser får Simons modellkarriär lida av att det numera är vinter och dåligt ljus efter dagishemkomsten.

utlottning hos Bonkeli

Lotten vill gärna tipsa om att världens bästa bonkeli lottar ut fina julhuvudprydnader! Jag har redan beställt en stjärnstrut till Simon så at vi kan fira Lucia ordentligt här i Tyskland, och med lite tur kan resten av familjen också bli snygga.


Kika in i bloggen och var med!

Bonkeli gör ju underbart fina ekologiska barnkläder som bara inte får missas. Nyligen har de fixat ny blogg och omarbetat hemsidan och det är så snyggt, heja er!!

klippt och mätt

På de här bilderna är Mika både väldigt nyklippt och väldigt mätt och han passar på att visa er några stassar.


Och för att inte ha missat någon aspekt av rubriken, han är 87 centimeter lång och har på sig grejer i stl 80-98.


ett par tjockare jeans


Här är de ifrån förra inlägget omtalade tjockare jeansen i barnstorlek. Simon, numera 107cm var vänlig nog att modella och jeansen är i stl 110 men har såklart en hel massa växtplats inbyggda i sig.Enda paret alltså, och 400 pix som vanligt ifall någon är intresserad. Himla bra att de redan är sydda för jag har en ofrivillig sypaus sedan igårkväll. Jag skulle äntligen byta knivarna till overlocken som har legat här efterskickade och redo i flera veckor. Skruven satt jättehårt och jag tänkte att skruvdragaren borde göra susen. Mycket riktigt så släppte skruven, men det gjorde tyvärr också stiftet som håller kniven på plats. Dags att sluta leka hemmaduktig och ta sig iväg till symaskinsverkstad alltså. Fast det har ju medfört det positiva att jag tryckte klart en hög med kiklingar, grenugglor och beator ikväll samt hade lite extra tid att fixa i min dawandashop.

blåigt

Ifall någon undrar vad det var för jeansigt som tittade fram underst i högen i förra inlägget så är det de här:

Ett par jeans i kraftigare tyg med lila ekomudd. De är redan sålda, och även ett par till som syddes upp i annan storlek. Det som återstår är ett par barnjeans i samma färgkombo i stl 110. Jag får ta och be Simon modella någon dag.


Simon i ett par mörka jeans med petrol ekomudd och massor av växmån. Av det här tyget finns det till skillnad från det ljusare ovan en hel del kvar. Sedan sista paret turkos-oliv damvelour, stl S. Och så en fin kombo barnvelour, petrol och turkos.

packapackapacka

Det har blivit mycket packande på sistone. Det började med några dagar i Bayern. Efter att ha varit hemma i nån vecka tågade rävlingarna och jag iväg till Malmö med omnejd där det bland annat åktes rutschkana.


Efter en dag hemma var det dags att packa ihop alla sina prylar inför årets Kunsthantwerkermarkt utanför Celle.

De packades naturligtvis ner igen efter de båda marknadsdagarna, fast trevligt nog bestämde sig en hel del folk för att jag skulle ha lite mindre att packa ihop på vägen hem.

Och nu väntar den här lilla nätta högen med byxor på att packas i flera olika paket och åka till sina nya ägare. Senaste dagarnas marathonproduktion. Men det får bli imorgon för nu ska jag packa mig i säng!RSS 2.0