Erbjudanden

Det är ju jättetråkigt att flytta och släpa med sig massa grejer som man egentligen inte behöver, så nu blir det lite utrensning. Hoppas jag blir av med något! :-) Erbjudandena gäller fram till 1 maj.

1. Den gamla rean av grejer som jag inte gör längre som finns här prissänks till endast 50 kr per grej. Inklusive porto..! Skulle man dessutom råka vilja beställa andra grejer samtidigt så blir de naturligtvis också utan porto.

2. Här ligger ett gäng bruna byxor sedan över ett år som jag hade tänkt att trycka på. Men vid närmare eftertanke gillar jag inte det så mycket, bättre att satsa på tryckta tröjor och sydda byxor. Så nu tänkte jag att eftersom de matchar mina trevliga bruna luvtröjor så får man ett par gratis byxor på köpet ifall man handlar en luvtröja. Det handlar alltså om sådana här byxor och luvtröjorna finns finns klara med snigelkottstryck eller fiat polski. Inte jättemånga dock, och bäst är att maila mig ifall man är intresserad. Storlekarna varierar mellan 62 och 80 Luvtröjapris: 290 + 40 i porto

3. 30% rabatt på vuxengrejerna. Portot tillkommer dock.

4. Här ligger ju långärmade och kortärmade tröjor till lite större barn och dräller också. De går tråkigt nog knappt åt, så då är det trevligare att göra sig av med allihop. (ifall det går) 100 kr /st + porto på 20 eller 40 och det som finns är:
t-tröja: svart kikling stl 134/140
t-tröja: röd kikling stl 110/116 & 122/128
t-tröja: vit arg hund stl 110/116 & 134/140
t-tröja: svart arg hund stl 110/116 & 134/140
t-tröja: röd fiat polski stl 122/128 & 134/140
t-tröja: svart fiat polski stl 122/128
långärmad röd med svart tryck fiat polski 128/134 & 140/146
långärmad röd med vitt tryck fiat polski 116/122
långärmad röd kikling 116/122, 128/134 & 140/146
långärmad brun kikling 116/122, 128/134 & 140/146
långärmad svart kikling 116/122, 128/134 & 140/146

Japp, det var det hela. Nu ska jag sy och trycka lite. Det har kommit in lite nya beställningar. Och igår komdet ett paket med nya muddtyger, cericevitrandig, orangevitrandig och blågrå, dessa måste ju testas.


Jo

glad rävling

Jag har jobbat mer än bloggat på sistone. Det har nämligen vällt in nya affärer. Välla in innerbär i min värld att det var 3 st nya på bara en vecka och det är för mig världsrekord :-) Detta i kombination med den största beställningen någonsin som skulle till trevliga Chickenpox i Stockholm. Så det har sytts och tryckts i MASSOR. Många mössor har det blivit, men jag märker också att sommargrejer börjar efterfrågas, linnen och shorts alltså. Jag gör ju de trevliga velourbyxorna i shortsformat också, och då kan de se ut såhär:

              

De största storlekarna funkar även som knickers till mindre barn. Och beställer man direkt av mig kan man helt enkelt meddela hur många cm innerbenslängden ska vara.

Bilden överst visar förresten en annan modell på t-tröja som är lite tunnare och sitter lösare än de ribbade som jag annars brukar använda. Den hade en sådan härlig färg, så jag var tvungen att beställa. Rävlingen gillade som ni ser :-) Jag har dem även i knallgrön och naturvit (ekologisk)

Trevliga nyheter är att vi ska flytta om nån vecka. Detta innebär nämligen..... ett eget arbetsrum!!! Wohoo! Oj så skönt det ska bli att slippa konstant velourludd över hela vardagsrummet och kunna stänga om arbetet de gånger man inte arbetar. I samband med detta kommer jag såklart inte att kunna producera grejer på ett tag, tar lite tid att komma iordning. Särskilt eftersom vi också ska hinna med att bygga oss ett kök. Japp, här i Tyskland flyttar köket med, lite osmidigt kan jag tycka... Alltså, planerat driftstopp börjar den första maj och jag vet inte hur länge det håller i sig. Få se om jag kan lyckas få till något inlägg om utrensning av lite grejer innan dess.

Ja, och här kommer 2 st superfina och våriga byxor av ett trevligt ärtgrönt tyg som knappt har visat sig här. Och så en bild på rödrosa med orangea muddar.

  

Bis später

galet

jobbar som en tok och uppdaterar sen nån gång....

Mössor i massor

Det har varit stor efterfrågan på mössor här den senaste tiden. Antar att det beror på att våren äntligen är här och vad passar bättre än en stilig Cmig-mössa i lagom tjock bomull för att fira detta? ;-) Storlekarna anger jag i ålder efter att ha provat på den växande sonen, och de ser ut så här:

0=3-18M (röd, rosa, ljusgul, vit, naturvit, svart, brun, grå, grön och ljusblå) bredd: 19,5cm
XS=från 6M (vit, naturvit, rosa, olivgrön och svart) bredd 21cm
S=från 1 år (vit, naturvit, rosa, olivgrön och svart) bredd 22cm
M=från 3-4 år (vit, naturvit, rosa, olivgrön och svart) bredd 23cm

Pris: 125 + 10 porto

Här finns ett rejält lager redo och här är några av dem:
babymössor
Stl 0

barnmössor
Stl XS-M

Och så lite inspirationsbilder:


RSS 2.0