shorts nu igen

Ännu en shortsleverans är avklarad, den här:


Och här kommer en sammanställning från årets shortsproduktion, än så länge.
Shorts går såklart att beställa i vilken färgkombination man vill och kostar 200 kr + porto 30.

Den där ljusturkosa mudden jag har är fin till väldigt många andra färger, här med lila och lejongul.

klänningar


Jag vill gärna bli av med 4 stycken klänningar som ligger här och är i vägen. Det handlar om tryckta sommarklänningar med smala axelband och de är rosa och gröna och eftersom de gärna vill hitta nya ägare så kör jag på en hundring stycket! (+porto 30kr) De syns även här tillsammans med några till bilder.Grön Arg Hund stl 86
Grön Gunnar Gråsugga stl 80
Rosa Kikling stl 86 - såld!
Rosa Snigelkott stl 86

Storlekarna är som vanligt ett försök att översätta American Apparels galna storlekssystem. Här är måtten:
stl 80, bredd (precis under ärmhålan) 21 cm, längd (hela klänningen, inklusive axelband) 50 cm
stl 86, bredd (precis under ärmhålan) 23 cm, längd (hela klänningen, inklusive axelband) 54 cm

Och när jag ändå är inne på temat klänning, den här gjordes idag efter uppdrag från en mamma på Simons dagis som så gärna ville ha dotterns favoritklänning i repris till lillasyster (fast annat material och färg nu). Idag behövdes ingen glass som muta, det var belöning nog att få hoppa i en klänning tyckte Simon.


           

glassmutad modell

Ifall man lovar glass med jordgubbar efter avklarad fotosession så kan man få väldigt många fina bilder. Nytryckt i sortimentet är förresten naturvita rävlingT-tröjor och ni ser ju hur glad man blir när man har en sådan på sig! Jag är allt lite svag för den svarta Gunnar Gråsuggatröjan också, kanhända att en sådan får krypa in i Simons garderob.

Och idag kom en liten leverans med ekologiska haklappar, det kommer med andra ord snart att finnas spillskydd i sortimentet igen, naturvita är vad de är och då väldigt flotta med snigelkott, stig eller beata på sig.

en klassiker

Det finns en väldans massa bilder i min dator och nu när jag satt och bläddrade bland dem för att hitta lämpliga foton till uppiffandet av produktbilderna så hittade jag dessa två som visar en klassisk Cmig-kombo, den ena är tagen för nästan tre år sedan och den andra för bara några dagar sedan.


Jag tycker allt att modellen håller stilen!


ett nytt jeanstyg

Jeansproduktionen av vuxenjeans går på högvarv och det har blivit en ny jeanstygsbeställning. Jag passade på att handla hem en ny färg som är lite mörkare än den blå jag redan har. Än så länge har det inte sytts något av den, men det kommer ju.
   
Det är tyskarna som inte kan hejda sig. En del har frågat efter jeans till sin karl också, och då kan det ju vara en idé att köra den nya färgen så att man inte ser på pricken likadan ut. Modellen är för övrigt stilig på man också, detta har testats.

Ny runda till posten idag också, den här gången hann jag med att ta ett kort av tornet innan det packades. Det är jeans, velourbyxor, velourkjol och diverse tryckta grejer som är på väg till nya ägare.


Jag håller förresten på att städa upp bland mina produktbilder i till-salu-kategorin. Numera är det överskådligare och flottare där. Det händer att folk mailar och frågar efter kiklingtrycket som ju inte kan göras längre, men där ser man vad som är kvar.

ja!


Här har det jobbats istället för att bloggats. Alla dessa paket åkte iväg förra veckan. Ser inte så jättespännande ut, men de innehöll fullt av fina saker! Det ena paketets innehåll lyckades jag fånga på bild innan packning, och det var rävlingar, kiklingar och fiat polskisar som skulle till Karlskrona för se till att Cmig är med och rockar hos Rocka by baby.


Och här syns några shorts och t-tröjor som levererades till en affär här i Hannover nyligen. Jag passade även på att slänga ihop en ny somrig etikett till dem.

När man har jobbat undan så mycket så kan man ju t.ex fira det genom att byta civilstånd, så det gjorde jag på valborg och det var väldans trevligt och mysigt! Sen tog vi ledig långhelg innehållandes bl.a sol, en 6-timmars promenad till fin skog utanför stan och mycket ätande av italiensk glass.

RSS 2.0