hopp

Det är inte alltid lätt att fånga en rävling på bild, det hoppas ju så gärna:

hopp
Här i ny färgkombination, olivgrön med ljusgröna muddar. Detta tillsammans med ett ekologiskt naturvitt snigelkottlinne, fiiiint!

Har även avverkat mina första herrvuxenbyxor och de blev helbra. Mannen fick ställa upp som modell, han hoppade inte runt lika mycket som den andra:


Jag kommer för övrigt att åka till Sverige den 10.e juni så ifall någon är sugen på kläder så är det bra att inkomma med beställning innan det. Kanske lite linne och shorts, Fiat Polski är alltid ett säkert kort :-) Eller snigelkotten ovan.Hej så länge från vaaaarmt Hannover

Randigt

hoppande rävling i shorts

Jag har randig mudd och då kan det bli så här tjusigt:

         

Det finns cerice/rosa/vit-randig också fast det har jag inte hunnit göra någonting med ännu. Får återkomma med en uppdatering. Och NU är uppdateringen här!

Och gräsgröna shorts med gul med blev så flott så de måste också visas!


Lyx!!!

Det är värst vad man har fått det lyxigt nuförtiden! Flytten innebar ju ett eget arbetsrum (äntligen...!) och det är inte det lilla rummet heller. Här är nästan så stort så att man skäms... jag menar, kolla här:


 


Ett gigantiskt arbetsbord får lätt plats, ganska mycket skönare än att kräla runt på golvet intryckt mellan soffan och hyllan i förra lägenheten. Dessutom en syhörna, ett rejält lager, en datorhörna och en tryckhörna. Kringflygande velourludd på samma kvadratmeter som tryckfärger var aldrig någon bra idé :-)

För tillfället görs det en massa vuxenbyxor till massa vänner här i Hannover, alla vill ha. Och det är ju inte så konstigt, finns ju inget skönare att hoppa i när man är hemma, ja eller inte hemma. Personligen bor jag i mina. Och så går jag och funderar på nya motiv, börjar ju bli dags. Få se om jag hinner nåt snart. Trevligt nog bor jag numera endast ca 3 minuters promenad från stället där jag belyser mina ramar och fixerar tröjorna.

Bis bald!


Nyinflyttad

Ja, det är vad jag är nu. Sen en vecka tillbaka. Det mesta är fortfarande ganska kaotiskt, men det tar sig. De båda männen i famljen är ute och reser så jag har tid att fixa iordning och komma igång med tillverkning igen så smått. Nya rummet ser väldigt lovande ut, det är ju gigantiskt, så nu ska äntligen allt få plats. Och glöm inte att ta en kik här så får jag ännu bättre plats ;-)

RSS 2.0