brun långärmad 9 ugglor


De 9 ugglorna med långa ärmar i brun finns i lager sedan igår! Den sluga och hugade köparen hugger en redan idag för den ingår ju i 20%-rabatten som gäller i tre dagar till.hejdå rosa, knallorange och smaragdgrönDet är rackarns dålig åtgång på de här velourtygerna, så om några dagar ska de få flytta till en tygaffär här i stan som tillhör en vän till mig istället.

Liten höstREA!


Jo, en vecka framåt, alltså tom 27/10, får man 20% rabatt på det handtryckta sortimentet! Undantag är de ekologiska grejerna. Ni hittar dem som vanligt här och jag nås som alltid på [email protected] och porto tillkommer även denna gång på 30kr för oändligt mycket.
Hösthej!

belgienbyxor

Idag skickades ett gäng byxor till Belgien. Och såhär ser de ut.
bageri Cmig

Förra veckan var det en som fyllde år och vi ordnade femårskalas här hemma. Några dagar senare ledde detta till en beställning, fast inget i tyg som jag först trodde när jag blev tillfrågad, utan det var kanelbullar som önskades! Såklart att man hjälper till att sprida kanelbullarnas evangelium i världen. Idag var det leverans och jag hann till och med fotografera dem innan jag kastade mig upp på cykeln för barnhämtning/bullämning. Sista plåten stod fortfarande i ugnen, färskhet är ju viktigt nu när man är i bageribranchen.

pssst. hanna, det finns några kvar, så idag hade varit en perfekt dag för gunnarförklädesupphämtning.

RSS 2.0