ett halvt decennium

Ojoj, idag har jag tydligen haft den här bloggen i 5 år. Fast kläder har ju gjorts några år längre än så. När man är inne i det tror man inte att det hela utvecklar sig så väldans mycket, men en tillbakatitt på de tidiga blogginläggen skvallrar om att det nog har hänt en hel del ändå. Det känns bra, att vara på väg framåt.


Cmig´s stora inspiratör jobbar numera även på egen hand.

Det hela måste såklart firas, men några fina erbjudande. Och de gäller fram till söndagkväll om en vecka, alltså den 6.e november.
Jag håller som vanligt hårt i de ekologiska grejerna, på resten är det däremot 30% rabatt!! (barnkläder)
Och för tryckta grejer upp till stl 86 är det till och med 40% rabatt!! (även här ickeeko såklart)
Och beställer man för minst 600 är det gratis porto. Annars de vanliga 30 för hur mycket som helst.


bättre tandemlycka


Senaste tryckningen av tandemtröjor gick bättre än den här. Nu finns det purfärska naturvita ekologiska långärmade, i färg! Storlek 86-134 och 170 pix.
Jag testade att trycka på kartong också, för att ha på vägg istället för mage. Det blev väldigt bra. 100 pix, ifall någon behöver. Hela pappskivan är ca 28x22 cm.

Och tack bonkeli för omnämnandet, det känns riktigt fint att vara en tillverkare av favoriter! (har ni sett deras nya urflotta webshop förresten?)

liten postare


Jag och Mika har just varit och postat paket, och han var så ruggigt fin. Helt i ärvda kläder dessutom. Allt från Simon (inklusive skor och hund), utom halsduken som han har ärvt av mig.
Hej och trevlig helg!

SvartVita Tandemcyklar


För de som tycker att less is more och inte vill ha så mycket färg kanske mitt senaste misstag kan vara nånting?

Jag tänkte trycka en runda tandemcyklar i färg på ekotröjor, men glömde helt bort att använda rätt sida av ramen och använde istället det liiite mindre tandemtrycket som är anpassat för att tryckas på tröjor i färg och då passar inte färgfälten.


Det som finns kvar är långärmade ekotröjor stl 80, 110
Och för specialpriset 130kr/styckRSS 2.0