lite kortareMan kan ju göra de sköna vuxenvelourbyxorna lite kortare för att matcha säsongens väder bättre. Att visa vad kostar 360 + porto 30 och naturligtvis är byxfärg valbar.

ps. Såhär ser byxorna ut ifall man inte puffar till dem:

ds.

lång användningstid


Den här särken har jag nyligen fått hem i ny färg, nämligen grå och den finns i två storlekar, 0-3M och 3-6M. Med andra ord är den tänkt att passa till småbäbisar sina första månader, men jag tycker allt att den passar väldigt mycket längre än så för se så tjusig Mika, numera ett år, är i en sådan. Till en större person fungerar den ju ypperligt som någon slags klänning, och mindre personer kan ligga och sparka med fina små ben inuti tyget.
Mika har ju varit vänlig nog och modellat i en sådan förut, här är han 2 månader gammal och bär samma storlek som ovan, dvs 3-6M.
 

Några till bilder på ettåringen.
  

Och så produktbilder. De är även inlagda i shopen med storlekarna översatta till 50/56 och 62/68.
 

leverans av ekologiska bilar


Här syns 48 st ekologiska Fiat Polski T-tröjor sekunderna innan de hoppade ner i en låda för att resa till en ännu oöppnad ny affär i Sverige.
Och nu måste jag och Mika göra oss iordning för omvänd leverans, dvs hämtning av en viss storebror från dagis. Dessutom är det shortsväder igen, äntligen! Det kommer att bli långsam hemgång med glass-och lekplatsstopp.


Aaah, fina nya ekologiska sommargrejer


Nu är de nya ekologiska grejerna både tryckta, fotade och fixerade och det blev minsann en hel del nya fina kombinationer. Nytt är:
kortärmade bodys i färgerna granatäpple, varmgrå och senapsgul.
kortärmade omlott-t-tröjor i senapsgul och varmgrå.
mössor i granatäpple, senapsgul och varmgrå.
haklappar i granatäpple, senapsgul, varmgrå och lila. Det finns bara en av varje av de här än så länge, måste kolla efterfrågan innan storinvestering.

Lite foton då, helt utan vettig sortering:


Jag har även fixat lite i lagerkategorin, den heter numera SHOP och allt färdigt finns upplagt där, nu även dessa nya prylar.

En speciell dag!

 
Och då menar jag inte att det är midsommarafton utan att finaste Mika fyller ett år idag!!! Här i arbetsrummet tillsammans med bror och båda är fullt upptagna med muddrestkorgen, ett säkert kort här hemma för sysselsättning av barn.

  
  

Smakprov

Igår kom det hem massor av nya ekologiska grejer! När jag skulle beställa hem saker från American Apparel senast så upptäckte jag att numera fanns det minsann ekologiska babygrejer i nya färger och då kunde jag såklart inte hålla fingrarna i styr...
De var precis lika fina som på bilderna, minst! Mika bjuder på ett smakprov. Senapsgul t-tröja och lila haklapp, fler bilder kommer senare.


Och så massor av mest bilar som låg på golvet och torkade efter gårdagens och nattens tryckhysteri. De flesta ska till en ny affär, och så lite påfyllning av några luckor i mitt lager.

Shorts till Chickenpox

Detta gäng är numera på väg till Chickenpox i Stockholm. Jag fick fria händer som vanligt och alla shorts är olika.


  

Räddad snigelkott


Ibland måste det först bli fel för att sen bli mer rätt än det först var tänkt. Jag hade i uppdrag att trycka en snigelkott på en grön t-tröja, trycket gjordes, och i all iver tog jag i lite för hårt så linjerna flöt ihop och trycket blev blä. Eftersom jag bara hade en tröja av just den färgen och storleken var det bara att lösa det hela på något sätt, och då tänkte jag på räddningen av en mössa för länge sedan, den här:


Alltså trycktes en ny snigelkott på kasserad naturvit ekologisk t-tröja och denna syddes sedan på och numera kan man gå runt i tröjan igen utan att skämmas.


Tröjan är för övrigt väldigt skön och gjord i en kombination av bambu och bomull och det hela är ekologiskt. Här finns bruna och svarta som har fått Gunnars på sig men de har varit kameraskygga än så länge vilket väl ligger i gråsuggors natur.


rävling i snigelkott i Hannover


Inläggen undertill ser lite mystiska ut nu, men det fick bli så för att få in dem i till-salu-kategorin. Numera kan man ju shoppa dessa trevliga diskhanddukar, och frågar man rävlingen som vi har i köket så gillar den att torka disk, detta utan att ludda, mycket viktig egenskap hos en diskhandduk om du frågar mig. Vid fotograferingen dök den vanliga modellen upp och ville också vara med, så han fick stå och fejkhålla i en handduk. Och jag lovar att det inte var meningen, men det blev ju faktiskt så att alla grejerna på bilden finns med två gånger, rävling i snigelkott i hannover! Det syns ju inte jättetydligt, men det är allt en snigelkott som tittar fram där på Simons tröja.Ja och ifall någon undrar var jag har hållit hus på sistone så är svaret sverigetur och sen lite sjukdom på det. Det förstnämnda var väldigt trevligt, tack alla ni fina i Stockholm som jag och Mika hade äran att få träffa där!!


Vykort

Framsidan är matt och papperstjockleken är 300g/m²
Storlek: vanligt vykortsformat, A6, 10,4 x 14,8 cm

Motiven som finns är:
SNIGELKOTT
KIKLING
BEATA
RÄVLING
SNÖSTIG
TANDEM (tryckt på återvunnet papper)
PEPPARKAKOR (tryckt på återvunnet papper) 
 
 

RSS 2.0