56 byxor

Idag, äntligen har de 56 byxorna blivit klara som snart kommer att styra kosan mot Lund. Det kändes fint när sista sömmen var sydd. Under tiden som de har tillverkats har det strömmat in 2 nya rätt sa stora affärsbeställningar och 2 jätteintresserade nya affärer har hört av sig, sa det hela gar helt enkelt galet bra!! Jag är i ständig chock :-) Ikväll blir det ett sista ryck med en massa privatbeställningar innan jag tar timeout i 2 dagar. Imorgon fyller nämligen min lilla modell och inspiration hela 2 ar och detta maste naturligtvis firas med buller (eller snarare bullar) och brak! Dagen därpa kommer ocksa min kära herr tysk hem fran langresa vilket saklart ocksa är en bra anledning till lite paus. Och nu väntas det besök här, trevlig helg pa er!

56 byxor

felklipp

Skulle fixa ett par gräsgröna brallor till min kompis i födelsedagspresent idag. Och sa attans, tyget undertill lag snett sa de blev alldeles för sma. Men det var ju inte sa himla illa, för da blev det ett par till mig istället!  Har länge funderat pa vilken färg mina nästa skulle bli i, och nu var ju saken avgjord. :-D

grästurkosarna

soligt

Aaaah, det är sommar igen! I alla fall nu i helgen, och i Tyskland. Detta firades med lite snigelkott- och bilofanttryckning som ni ser här:

Det finns helvita langärmade tröjor, svart/vita med 3/4-ärm och gra omlott langärmad. Nagra bodys blev det ocksa. Och sa massor av mössor! De är helt perfekta nu till hösten, kanske det far lov att vara en? Här finns naturvita och rosa i stl XS, S och M. Och sa stl 3-18M i grönt (som för övrigt är ny färg! testade med kikling där ocksa) ljusbla och naturvit.

   

  
  

Bilofanten tänkte jag göra med rosa eller senapsgula hjul, bara att välja där.

Söndagen har tillbringats pa marknad här och det var trevligt och gick hyfsat bra. Nagra byxor av de nya tygerna har det tyvärr inte hunnits med ännu, har ju fortfarande en sadär 35 byxor kvar att göra till en affär, det gar inte pa ett kick. Ett lass har akt iväg till affär i alla fall och det känns bra :-)

Helt galet förresten. Jag var pa utflyttningsfest i fredags hos trevliga kunder som beställer massa tröjor fran mig. De som ska aka till afrika med en liten bil (Multicar) ända fran Tyskland. Och ca 30% av besökarna hade tröjor pa sig som jag har gjort. Hihi, det ser man inte varje dag, kul var det!

Nä, om man skulle försöka hinna sy lite...?


Och förresten, Berit! Om du läser detta. Jag har fatt betalt för en tröja av dig, men ingen adress sa jag vet ju inte vart jag ska skicka den. Och inga svar pa mina mail...! Kommer de inte fram manntro? Skriv nagonting här i sa fall, eller maila mig igen! Tröjan ligger här färdigpackad och väntar :-)


olat

Dags för nytt inlägg va? Rean har gatt finfint och stort tack till alla som har gjort plats i mitt hem :-) Inlägget far ligga kvar och ifall det är nagon mer som vill sla till sa är det bar att maila.
Ser ut som om jag är lite slö... det är jag inte, det är storproduktion av byxor till en affär pa gang och detta kombineras med att vara gräsänka (och nej, i Tyskland är inte dagisplats till alla en självklarhet, da far man slass om en plats tillsammans med 100 andra och ga pa intervju och vara trevlig, nej tack) Efter den väntar en till affär pa brallor. Och sa far lite privatpersonsbeställningar sticka emellan ibland vilket bara är trevligt som omväxling. Idag fick jag hem 2 nya tyger, de här da:

nya hösttyger


Tänkte de kunde bli fina nu till hösten. En orangebrun (hmm, ockra kanske det kan tänkas heta?) och en mörkbla med en skvätt gragrön i, heter det petrol tro? Hade varit bra att veta vad man ska kalla den för. Och det cerica är muddtyg som ju inte heller fanns förut. Dessutom har det försökts att levera andra tyger i 2 dagar nu, det sitter jämt lappar pa dörren när man kommer hem efter en tur utomhus. Tyskarna har ett sa smidigt system, väntar man pa paket sa ska man helst vara hemma hela dagen och helt enkelt vänta in det för man kan aldrig vara säker pa när det kommer. Är jag inte hemma och tar emot imorgon sa blir det egen uphämtning utanför stan, hu! Är ju inte sa sugen pa att släpa runt pa gigantiskt paket + litet barn pa sparvagnar och grejer sa det blir till att halla sig hemma. Jag minns inte riktigt vad jag beställde men lila velour var med i alla fall.

Och vaaaarför har min spalt med kategorier och gamla inlägg halkat ner nu igen? Far väl helt enkelt sova pa saken och ifall nagon vet far denne gärna meddela :-)
 Gute nacht!

RSS 2.0