Tygerna

Bara lite snabbt. Maste ju visa mina nya fina tyger :-) De hade inte alla färgerna jag var ute efter, men 8 st olika blev det i alla fall och det var ju inte illa! Nu finns alltsa gul, orange, röd, cerice (tack vare sussi), turkos, olivgrön, svart och mörkbrun i stora massor! Sa härligt att ha stora mängder och inte behöva springa till tygaffären hela tiden, äntligen! Men muddtygerna var det ännu sämre, de hade bara gul, röd och rosa av det jag hade beställt. Men jag har en del sen tidigare sa det är lugnt.

tygerna!

Tja, nan traderapaus blev det inte sa mycket av.... jag är nog beroende av att lägga upp saker där! :-D Missa inte att kolla in de här byxorna som bara finns i ett ex!!

rosaröda byxor

Ni som väntar pa beställningar.... det kommer det kommer. Jag jobbar sa mycket jag bara hinner :-)

Ha en bra söndag nu!

Kommentarer
Postat av: åse

Åhhh men så fina! Påminner om mina Sveastar! De måste jag buda på!

2007-02-25 @ 14:06:58
URL: http://underbar.org
Postat av: Jennie m malva

Ååååå så fina byxor. Sånna där vill jag ha, fast m brun mudd!!! Nu behöver du bara göra lite snygga haklappar oxå så är jag nöjd sen. :) Malva hade på sig polkabyxorna här om dagen och jag ÄLSKAR dom, helt underbara byxor. Önskar jag bara hade sånna, kan du skicka en i varje färg o utförande till Luleå snarast!!!! :) Ha en bra dag, vi hörs. *kram*

2007-02-25 @ 14:10:48
URL: http://albinomalva.blogg.se
Postat av: Lotten

åse
:-) Jag tror nästan t.o.m. att det är samma tyg! Det kommer nämligen fran krabat i stockholm, och eftersom det star pa deras hemsida att de är kompisar sa är det säkert samma tygleverantör ocksa.

Jennie
Mmm, jag hade gäääärna gjort med brun mudd till dig, men jag hade ju bara en liten snutt sadant tyg som nu är borta :-( Men da gör jag helt enkelt ALLA andra färgkombos och skickar till dig, hihi. Förbered dig pa en stooooor lada brallor! Härligt att polkabyxorna faller dig pa läppen ;-) Far ta och fixa haklappar till dig ocksa da ju! kram till dig och din snygga familj :-)

2007-02-25 @ 14:42:23
URL: http://cmig.blogg.se
Postat av: Sussi

Uuuunderbart!!
I LIKE!!!!
TACK!!!

Återkommer på mailen!!! :D

2007-02-27 @ 08:41:41
URL: http://sussibussi.webblogg.se
Postat av: Jennie m malva.

Buhuuuuu. Jag vill ha byxor i randigt tyg... *snyft* Mer ränder åt folket!!! Ge mig randigt rosa/rött tyyyyyyyyg. buhuuuuuuuuu.

2007-02-27 @ 21:12:26
URL: http://albinomalva.blogg.se
Postat av: Sussi

Hej hopp!
Har mailat...! ;)

2007-02-27 @ 21:33:04
URL: http://sussibussi.webblogg.se
Postat av: kol och krita

Vilka coola barnkläder! Gillar starkt =)

2007-03-05 @ 07:04:35
URL: http://kolokrita.blogspot.com
Postat av: Christel Eklöf

Hejsan!
Idag har jag äntligen fått de efterlängtade plyschbyxorna!! (Brevbäraren är lat, vi har ingen postlåda så han tycker nog det är jobbigt att gå ända in hit så därför kom avin lite sent, det var t.o.m. så att det var en påminnelse på avin... humpff.) Och vilken härlig kombination med färgerna på byxorna ihop, det var som att öppna en godispåse när jag öppnade kartongen, härligt!!
Kikade runt lite här på din blogg, blev nyfiken på dina möbler, intressant! Och kul med vuxen-plyschisar, jag skulle nog kunna tänka mig ett par cerisa mysbyxor själv, supercoolt! Ha det bra i vårsolen!
/Christel

2007-04-25 @ 14:35:11
URL: http://poppilopp.se
Postat av: Karin

Hallojsan!
Helt underbara kläder!! Jag undrar hur din tid ser ut framåt? Jag har så lust på ett par byxor och undrar om du har tid för en privatbeställning??
I så fall ta kontakt.
[email protected]

Mvh Karin

2007-12-04 @ 10:02:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0