Blöjfri o Schweden

Den lilla mannen här hemma har numera tagit steget att vara utan sina kära blöjor på dagarna, ingen pardon längre. Det går suveränt bra, men ibland blir det ändå nån liten olycka. Och då är det helt oumbärligt med ett par velourbyxor som fungerar som fuktsugare istället för att det ska bli plask överallt. Nu är det ju så att vi ska resa till sverige med tåg imorgon, första gången utan blöjor... mamman hoppas att även detta kommer att gå bra, men såg samtidigt chansen att äntligen testa det där trevliga gröna stretchfrottétyget som har legat här ett tag nu. Måste ju funka ännu bättre som räddare eller? Alltså syddes det idag ett par brallor i det. Gjorde svart mudd uppe och randiga muddar vid benen som blev längre än vanliga för att variera lite. Det randiga tyget är tunnare än mitt vanliga muddtyg, mer t-tröjeaktigt. Få se hur de nya materialen beter sig i tvättmaskinen sen, ifall de uppför sig så kan de ju tas i produktion :-)

  

Här syns de nya skapelserna. Utan Cmig-märke på bild eftersom de bara var tvugna att provas så fort som möjligt, men det är naturligtvis ordnat nu. Att modellen är utan tröja är för övrigt inget ovanligt, det vill han aldrig ha på sig hemma, skumt. Springer runt här o tror det är sommar, byxor och sassonger är däremot ett måste.



Måste få visa hur snygg Simone är i grön arg hund-klänning också! H*n har nog större kalaskula än de flesta, så jag kan tänka mig att den skulle sitta lite annorlunda på andra... Ville inte ta av den, hmmm, borde kanske använda sådana här hemma istället för tröja då?

 

Ny färg på våfflad tröja, army heter den. Fast jag gillar ju ordet oliv bättre, kan man kalla den för det tro. Jag har dem i rosa också. Ursäkta duplobitarna där.



Och så en snigelkotthoodie i stl minimal som jag har råkat bli lite kär i.

Imorgon Sverige alltså! Kommer hem om ca 2 veckor igen.

Kommentarer
Postat av: Wilma med Vide

Duktiga killen!:o) Söt han var i klänning ;o)
Tyckte braxen blev tuffa med lite mer mudd på, och tröjor i våfflad olive OCH rosa, du får hojta när du är tillbaka, tror jag ska beställa :o)
Ha det så trevligt i skåneland!

2008-01-23 @ 20:02:17
Postat av: mirre

oooh vilka fiiina grejer och duktig Simon utan blöcha som Killian säger :-) glöm inte att komma förbi.

2008-01-24 @ 11:16:56
Postat av: Kattching

Den gröna klänningen med arga hunden på är ju sjukt sweet! jag gillar den!!

2008-01-24 @ 18:06:56
URL: http://kattching.blogspot.com/
Postat av: martina

Det verkar inte bli något bebis-tittande för dig när du är i Schweden, den vägrar nämligen komma ut!!!!! Bläääää!!!!

kramar

2008-01-25 @ 10:36:53
Postat av: Lotten

Hemma igen, men med sjuka, blääää. Huvudvärk och en öppen kran till näsa är allt annat än kul, särskilt inte med en helpigg liten son som inte är så sugen på att bara sitta still. Uppdatering kommer snart. Måste beta av de grejer som har hopat sig först bara. Nu middag. Byebye så länge :-)

2008-02-07 @ 20:31:47
URL: http://cmig.blogg.se
Postat av: Elinor

Hej.
Vad kostar de gröna byxorna??
Supersnygga!

2008-03-10 @ 22:50:33
URL: http://ronile.blogg.se/
Postat av: Lotten

Elinor
Trevligt att de gillas! De går loss på 240 pix, och så tillkommer frakten från Tyskland på 40. Går att beställa i vilken storlek man vill. Det är bara att maila mig på [email protected] ifall man vill ha :-)

2008-03-11 @ 12:38:15
URL: http://cmig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0