ettochetthalvt år


Fyller man 18 månader så är man ju stor nog att bära en ekologisk t-tröja stl 18-24M, så en sådan fick Mika idag. Dessutom snöpromenad i -10 grader (jag vet, det är ingenting jämfört vad ni har i sverige, men för oss är det ganska sensationellt) och sedan bakning och ätning av äppelkaka på det. Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Hanna

En fining i snyggtröja! "En grön Gunnar" ropade Ellen just, hon har ögon med sig!



Här har vi -3 grader och jag fryser så jag knappt vill gå ut... Men man blir illa tvungen när man har tokmycket snö (som är sensationellt för stockholm) och bästa pulkabackarna utanför!



Trevlig helg till er med! Kram

2009-12-19 @ 18:52:14
URL: http://bonkelimini.blogg.se/
Postat av: Hanna Ö

Som Hanna skrivit ovanför...det är inte så himla kallt i Sthlm. Eller jo, det är kallt men inte om man jämför med hos er. Estrid är säger också att hon är väldigt nöjd med utseendet på sin blivande man. Det känns ju bra. kram

2009-12-19 @ 22:15:10
URL: http://chickenpoxsoder.blogspot.com
Postat av: Sara

Grattis Mika!!

Visst, du ligger helt rätt! Budapest operan anno -94. Jag borde göra en bild-quiz till dig ;)) Helt otroligt ju... (fast Ängelholm var ju lite lättare)

2009-12-20 @ 10:32:06
URL: http://ikketikketheo.wordpress.com/
Postat av: Lotten

Hanna

Ah, den där Ellen kan man alltid lita på, hon har ju stenkoll!

Backar direkt utanför huset var det ja, nä då finns det ju inga undanflykter. Här är det mest platt och dessutom äger vi ingen kälke. Ännu. Jag är riktigt avis på alla tyskar som verkar ha en sån där snygg gammal träkälke ståendes i källaren, beredd att tas fram och dra runt med sina barn de få gånger det snöar årligen. De är överallt! Eller, de är ju inte gamla här, utan tillverkas och säljs fortfarande, istället för plastkälkarna i sverige. Vi får nog roffa åt oss en också, man kan ju hoppas på några snöiga dagar till innan barnen är stora :)



Hanna Ö

Ah, det var ju för väl, det är ömsesidigt! Fast han får nog ta och lägga de där prylarna han har i händerna innan det är dags... eller är Estrid också beroende tro? Fast de har ju fördelen att de passar perfekt tillsammans med Mikas strumpor från Chickenpox, gula nyckelpigor på turkos botten, och det är ju viktigt, att man matchar strumpor och napp.

Det är förresten lite "us army wants you" över bilden såg jag nu, eller i detta fall kanske snarare Mika wants you! (estrid menad såklart) Jag var tvungen att googla, och visst, klockrent!



Sara

Haha, ja det vore något, en bildquiz! Ängelhåla var ju en lätt match med tanke på alla de år jag har tillbringat där, men jag har ju inte egna kort av alla lyktstolpar utanför varenda opera i världen, så nästa gång går jag nog bet. Jag hängde flera veckor en sommar där som artonåring hos en ungersk kompis, och staden har även besökts senare när vi hade äran att få gå runt inne i operan eftersom en kompis kompis jobbade där. Så jag har dansat på scenen, spanat på kungliga logen och kikat bland kostymerna. Det var roligt!



Nu, efter världens längsta kommentar, vankas klapptillverkning medan ovanstående lilla person sover och de andra är ute i snön.

hej och kram

2009-12-20 @ 13:36:54
URL: http://cmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0