en tisdag helt enkelt

Igår skickades en sådär 5 kg kläder iväg till sverige och annan del av tyskland och för tillfället är det faktiskt tomt på beställarfronten, inte illa som omväxling, för man kan ju inte arbeta jämt..! Ja, eller så gör man någon av alla de där andra grejerna man har tänkt att hinna göra någon gång, sy sängkläder till simons apa Mono´s nya säng, laga simons termobyxor, göra klart det där nya trycket, ordna mindre jeansstorlekar, är lite sugen på jeanskjolar också. Först och främst ska i alla fall största rävlingen hämtas från dagis och eftersom det är en halvtimmes promenix dit (om man inte har alltför korta ben alltså) så är det bäst att jag sätter fart med tanke på att den mindre versionen ska väckas och tankas och kläs på först.

Fast ett inlägg är ju så tråkigt om det är bildlöst så här är dagens Mika, han har fått på sig en långärmad tröja med vanlig hals i stl 80 (...!) och eftersom de inte är supervida kan man ju faktiskt ha en sådan även fast man inte är så gigantisk, med rejält uppvikta ärmar då. Byxorna (Cmig) och strumporna är arvegods från storebror. Snart kan urväxta simonkläder vandra direkt in i Mikas garderob, han växer så det knakar!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Vilken fining! Skickar ett mail senare idag om tossa, bovar och kanske en snigelkott?!

2009-02-10 @ 16:27:30
URL: http://bonkelimini.blogg.se/
Postat av: martina

Tack för grattiset!



Födelsedagen var toppen! Han gillar sin nya kånken mini och dockan kramar han allt som oftast. Och grattis till mig som har klarat ett helt år som mamma, jobbigast var nog faktiskt att trycka ut honom... ;-)

2009-02-10 @ 20:37:20
URL: http://www.mtotodesign.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0