Tyglåda

Den här kom för några dagar sedan, den var väldans tung och full med tyg och just nu sitter jag här och håller på och syr ihop 8 st jeans, stora och små, som beställdes under jeanstygets frånvaro. Snart alltså... ni som väntar på jeans! Simon blev förresten minst lika glad som jag när den kom, han får ju ett nytt hus att leka i.


Det har också hunnits med beställningar till 2 affärer, massor av velourbyxor och mössor, de ska skickas så fort jeansen behagar bli klara.

Och så en visning av några nya färger, lejongul har klättrat högt upp på min favoritlista! Här med brun och plommon, och så mörkgrå med brun, och så den nya gröna... som jag fortfarande inte vet vad den ska heta. Den är liksom en ganska klar grön, fast med en skvätt blå i så att den blir lite giftig. Fast giftgrön brukar ju vara ljusare eller? Hmmm, mörkgiftgrön? Djungelgrön? Krokodilgrön? Dessutom är det attans svårt att fotografera den. Här syns den i alla fall med limegröna muddar, en väldans stilig kombo för den som inte vill bli ett med den grå massan... :)
    

100-kronorskalaset här nedanför gäller för övrigt också fortfarande...! Har blivit av med en hel del, men det finns fortfarande massa fina kvar, så hugg gärna in!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vilken lycka! Både för dig och Simon! Här lyser stora tyglådor med sin frånvaro, tygleveransen har blivit ytterligare försenad... Inga roliga tyger och ingen koja för Ellen, usch och fy vad trist!



Trevlig helg till hela familjen!

2009-02-06 @ 16:17:28
URL: http://bonkelimini.blogg.se/
Postat av: Lotten

Det verkar som om dessa boningar har en tendens att vara sena... simons hus har tydligen varit en sväng hos till vår gamla lägenhet innan det tog en runda tillbaka till tygleverantören för att sedan hitta hit. Jag håller tummarna att ellen får inreda snart!!

2009-02-08 @ 01:38:33
URL: http://cmig.blogg.se/
Postat av: Pernilla i Årsta

Vad sägs om att döpa den blågröna till Akvarium?



;)

2009-02-08 @ 22:52:52
Postat av: Lotten

Pernilla

Tack! Fast min granne som dessutom är sömmerska, var inne här igårkväll och såg med en gång att det är ju SMARAGDGRÖN det handlar om och det har hon ju helt rätt i! Hon tyckte dessutom att den var så fin att hon beställde ett par direkt i storlek mini till en ännu ofödd. Som sagt, superlurig att återge på bild, får testa i annat ljus någon dag.

2009-02-10 @ 12:56:44
URL: http://cmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0