bassonger och snart semester


Mika och jag har ingått en pakt, ingen mer blöja på dagtid, istället är den unge herrn numera helstolt bärare av "bassonger" och han älskar det!
Den ständigt återkommande tygblöjetvätten har därmed bytts ut mot tvättning av en väldans massa minimala kalsipper och byxor, men det gör ingenting, träning ger ju färdighet. Planen är nämligen att inte behöva tvätta ca 8 byxombyten om dagen på semestern som startar om ca 2 veckor. Vi får se hur det går. Framsteg kan redan siktas nu efter 3 dagar. Snyggheten är det heller inget fel på, han ser helt förtjusande ut i guldgula snigelkottkalsipper minsta storleken! Dessutom har jag återupptäckt att velourbyxorna med mudd är alldeles perfekta för pottränande minimänniskor. Velouren suger upp olyckor bra och muddarna skyddar golv och fötter från missöden, ifall de inte är alltför omfattande förståss..

Med andra ord, jag har äntligen fått in bassonger i bloggshopen och samtidigt förvarnat om semester med start den 8.e juli. Vi stannar borta i 6 veckor, så ifall man behöver Cmig-grejer är det klokast att slå till i god tid innan.

Kommentarer
Postat av: martina

På småbarnsspråk heter det nog helt enkelt bassonger, för det är precis vad Noeli har på sig!Går semestern åt Sverigehållet måntro?kramar

2010-06-26 @ 23:42:23
Postat av: Lotten

Aaah, ett universellt svenskt småbarnsord då. Mika har ju ont om andra minisvenskar här att ta efter. Den där Noeli borde allt ta en sväng förbi! :) Vi åker nämligen inte åt Sverige utan resan går västerut och vi ska dessutom bli med hus i dessa 6 veckor. Lantliv på Irland väntar, spännande värre! Vägarna förbi där annars kanske?

kram!

2010-06-27 @ 16:15:17
URL: http://cmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0