Simon assisterar i parken


Idag var det jag och Simon som höll ställningarna på GartenFestival! Jag har förstått att ni svenskar har njutit sommarvärme under en tid nu, men här i Hannover har det varit kallt och det var först idag som det var dags att inviga t-tröjesäsongen. Och minsann om vi inte båda hade fått Grenugglor på oss, jag och Simon. Han har till och med specialbeställt sin, valt alla färger själv och till och med tagit sig friheten att önska annan färg på grenen, innovativ!


Fotografera kan han också göra, här har ju hela mamman + paviljongen (som delas med grannen) hamnat helt rätt i bild.


Det var även Simon som tog på sig ansvaret att se till att gräs plockades, transporterades i legobil och legobåthytt, åkte genom gräsmaskin (också högst legorelaterad) för att sedan lastas in i vägkon för tvätt. Det nytvättade gräset lades sedan på en stege lite längre bort. Vad i hela friden skulle man tagit sig till utan en sån bra assistent?


Team Grenuggla hänger i parken i tre dagar till och nu har jag brutit reglerna som sitter här istället för att ligga i min säng.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Jättefint! Och vilken begåvning har är din lille Simon!! :) Önskar man hade vägarna förbi festivalen...

2010-05-22 @ 22:16:55
Postat av: natalia

Ho Ho ho !!!!! what a great festival must be there in such a nice place, good weather and the most important: colorfull Charlotte clothing ! You made a great stall there..wish I could enjoy some year there..I see you are doing this particular festival for 2 or 3 years already. That´s a good sign! I wonder if you do some others festivals around in Germany. By the way, my mum recently told me about a friends of hers´shop in Madrid that promotes new designers and their stuf...and she thought about you!! She even offers herself in taking care of the sells if you would like to open the market in Spain! My mam is so good!!

Hoppe everything is going alright for u this summer and can have some good tryp around. Hopping to see you soon!

Kisses

2010-06-04 @ 01:20:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0