återtagen Expedit


Innan vi flyttade stod den här hyllan i vårt vardagsrum och delar av den tjänstgjorde som lager åt mina färdiga grejer. Till nya arbetsrummet inhandlades ny förvaring som fyller en hel vägg, och man skulle ju kunna tro att det skulle räcka, men det började bli trångt. Och vad kan man hitta på för bättre grej sista natten som gräsänka (fast med Mika hemma då) än att återta expediten som har stått i Simons rum? Lite lurigt att släpa den genom 3 dörrar, 2 trösklar och långa parkettgolv, men det går ju och nu är det gjort. Som synes är den även fylld och det känns riktigt lyxigt att ha de färdiga grejerna separerade från tyger och otryckta tröjor, som en liten affär nästan. Det enda som återstår är att flytta den fina lampan på väggen som förut var över tryckhörnan och som just nu har bästa position för att lysa upp våran tvätt.

 

Och så lite mer organiserat i resten, inga mer tygrullar på golvet eller jobbigt vid fötterna under datorn. Mission completed! Nu ska jag sova.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Du är lite sugen på att komma hem och organisera hos oss också va? ;)

2009-07-26 @ 22:27:42
URL: http://bonkelimini.blogg.se/
Postat av: Lotten

Joo, när som helst! Bara jag slipper släpa med mig expediten för det är säkert ännu fler dörrvinklar och annat på vägen till er. ;)

2009-07-27 @ 11:53:01
Postat av: Helena

Tjusigt. Det är verkligen ett embryo på en liten cmig-butik.

Förresten, tur att du har höga dörrar.. så att du fick med dig expediten (heter möbeln så?) genom vardagsrummet.

Kram.

2009-07-27 @ 20:22:00
Postat av: Anonym

Ja, man blir grymt sugen på att rota runt lite i expediten (Hur låter det egentligen)...Underbart arbetsrum... minsann om man inte blir sugen på att slira lite zickzacksöm själv där inne.

2009-07-27 @ 21:49:02
Postat av: Lotten

Helena

Ja expedit är namnet på hyllan och det är inte jag som har döpt den utan ikea. Däremot har jag snitsat till den med de prickiga dörrarna och hyllorna, men det är ju en annan femma. Och här är det högt i både dörr och tack och du har rätt, tur är det! Kram tillbaks!anonym

Mmm, jag trivs som bara den här inne och ännu bättre nu med bättre ordning. Expediten funkar absolut som affär, det var en kompis till en kompis här i förrgår och shoppade loss och som var mäkta imponerad. Ni som bor lite längre bort får rota i SHOP-kategorin istället.

2009-07-29 @ 14:52:45
URL: http://cmig.blogg.se/
Postat av: Hanna

Du skulle inte ens komma in genom ytterdörren :)

2009-07-29 @ 21:41:35
URL: http://bonkelimini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0